Magyar Nemzet: Borkai kedden távozhat a Fideszből

2019. október 14. 18:20
Borkai Zsoltot konzultációra hívta Kövér László és Kubatov Gábor.

Kedden távozhat a Fideszből Borkai Zsolt – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint az Azerbajdzsánban tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből.

A nyitóképen: Borkai Zsolt a győri EYOF-on 2017-ben. (MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 351 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha így lesz, akkor " a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad".

Egy olyan összetételő képviselőtestület mellett, ami lett, nyugodtan lehetett volna Glázser
Bozsóné a polgármester. Előbb-utóbb megunta volna.

Add meg a 4 ha-t négyzetmiliméterben, úgy jobban mutat. Tudod mi az a 4 ha? Egy fél
zsebkendő. Neked is lehet, pár milláért megkapod.

Ezt az ellenzék mondta.

A politikai méltóság megóvása
Csanádi Dávid Csanádi Dávid | 2019. október 9. 13:34
Az ellenzék győri polgármesterjelöltje gyakorlatilag kiállt Borkai Zsolt mellett, pártja ezt a „politika méltóságának megóvása” érdekében helyesli. Én most már nem értek semmit.
Glázer Tímea, a győri ellenzék közös polgármesterjelöltje gyakorlatilag megvédte Borkai Zsoltot a korrupciós szálakat is sejtető szexbotránya kapcsán. A politikus szerint ugyanis korrupciónak nincs látható jele a városban, és ráadásul lehetséges, hogy az ő városvezetői tapasztalata nem éri el Borkaiét. Glázer természetesen azt is elmondta videóüzenetében, hogy a polgármester szégyent hozott a városra, de amit eddig láttunk, az a család magánügye.

Kézenfekvő volt, hogy, ha már Dobrev Klára, a Glázer Tímeát jelölő Demokratikus Koalíció EP-képviselője volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége, akkor megkérdezzék erről a nyilatkozatról. Nem kicsit volt meglepő, amikor Dobrev elmondta, hogy szerinte mennyire fontos a politika méltóságának megóvása, és ezért helyesli Glázer nyilatkozatát.

Miért késtek volna? Csak nem gondolod, hogy a választás előtti napon rúgják ki a Fideszből?


Mi változott Kispesten? Semmi! Nagy fölénnyel nyert a szoci polgi.

A gyoriek ujravalasztottak. A tortentek tudataban. Miert kene kockaztatni egy mar bevett erodot?

Te tunya, ti most nyertetek, vagy veszítettetek? Így, a heller Ágnes rémísztő seggében?

A nemsokára összerogyásnak? Rendben.

Ez nehezebb beszelgetesnek igerkezik szamara mint ami az asszonnyal volt..

Így Budapestet nyerték meg. Most jobb?

Válaszok:
kalotaszeg | 2019. október 15. 0:46

Csak nem lesznek ekkora balfaszok. Bár...

Már miért ne lenne? Megválasztották a győriek. A Fideszből kirúgták. Ettől fogva a Fidesznek semmi köze hozzá, hogy polgármester, vagy nem.

És miért a múlt idő? Ha kirakják a FIDESZ-ből, de marad polgi, az teljes katasztrófa lesz. Ha lemond, az olyan 50%-os katasztrófa. Tarlóst már betemette.

Gondolom, amikor Gajda és spanyolvillás kompániája.

Hát, van bőr a pofádon... Okos választás a gyurcsány seggében...

Aha, és a Burány már nem kér semennyit. A Feri pedig megtalálta a szakdolgozatát. Csupa original gondolat. A DK kiadja könyvben.

Ja igen, és a magyar mítúkirálynők beperlik a László doktorpolgármester úr vádlóját.

Óriási károkat okozott, az biztos.

Hát, lehet, hogy polkorrektebb lett volna szexmunkásoknak nevezni őket. De azért ne feledd, hogy alighanem ők készítették a videót. Szóval a "zsarolás" tényállása minimum fölvetődik, a személyes adatokkal való visszaélést pedig tekintsd ténynek.

Ha ez komolyan érdekel téged, és nem csak provokálás szintjén, akkor kérdezd meg Veres András püspök urat.

Ezt látva a farizeusok megkérdezték tanítványaitól: „Miért eszik mesteretek vámosokkal és bűnösökkel?” Jézus meghallotta, és így válaszolt: „Nem az egészségeseknek kell az orvos, hanem a betegeknek. Menjetek és tanuljátok meg, mit jelent: Irgalmasságot akarok, nem áldozatot. Nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam, hanem hogy a bűnösöket.” Mt 9,11-13

Független polgármester lesz Borkai, mivel a választói tudván a dolgokról, rászavaztak és nem a szoci-dékás bagázst.

Nézd, valakik fölvitték a kamerákat arra a hajóra. Az, hogy az egyik lány készítette a felvételeket, a sajtóban fölbukkanó állítás. Ami a kokaint illeti, vagy kaptak belőle, vagy nem, lehet, hogy csak az ügyvéd úrnak és a polgármester úrnak volt fönntartva. Nehéz a hölgyekben áldozatokat látnom, de végülis akár igazad is lehet.

Nézd, itt egy maffia hálójába került polgármesterről csevegünk. A maffia az aljas. Ha az aljasságába belefért, hogy a lányokat rászoktatta a kokainra, és úgy prostituálta őket, akkor belefért, a rendőrség dolga kinyomozni. A helyzet az, hogy a lányok magánemberek. Esetükben tényleg 3 nap a közszereplés, és az is azért, mert egyikük úgy döntött, hogy kamerára veszi az aktust. Mint megbeszéltük, a maffia aljas. Ha kényszerítéssel vették rá a kamerázásra, akkor ez is része a sztorinak.

Nem vagyunk olyan hülyék, hogy a választások előtt lemondatjuk.
Ezzel az erővel a budaörsi W...t is le lehetett volna mondatni. A kispesti maffiózókat még inkább.
Volt egy krapek aki a csaj hasáról szívta a port, ő is nyert. Czeglédi is nyert.
Borkai beismerte, Gajda meg sem ismerte valamilyen Csabát és tagad. Mégis, marha nagyot nyert.
Ne az legyen az érved, hogy keresztények vagyunk mi, ők meg nem. Erkölcstelen volt mindegyik. Függetlenül a világnézettől. Mégis indultak, mégis nyertek.

Nem kell Borkaira kenni mindent. Semmit nem bizonyított az ördög ügyvédje. Azért pedig nem váltjuk le, mert láttuk a fenekét. Nem volt kötelező nézni. Szemét volt aki kitette, mert megbíztak benne.

Nem jöttél még rá, hogy honnan voltak az új szavazók?

Egy csaj készítette a felvételeket az tuti. És arra gyanakodnak, amit írtál.

Köszönjük az információt.
Azt nem írnád le, hogy Lujzi néni hányas villamossal ment haza?

Vesztettünk, de nyertünk is vörös városokat. Azok nem olyan érzékenyek, mint a jobboldali városok, már hozzászoktak a szocik lopásaihoz.

A kokos filmen, mintha nem tudnád.

Azért van a repülő, hogy használják. Te mivel röpködsz seprűn, koma?
Most jöjjön vonattal? Annak menetideje van és több órás az út.

És azt te honnan tudod? Ott voltál a buliban?

Hülyeségeket beszélsz. Borkai annyira alkalmatlan, hogy a botrány ellenére újra választották. A botrányt annyira az utolsó másodpercre időzítették, hogy azt már nem lehetett lereagálni, de szvsz egyébként nem is ez volt a meghatározó. Az ellenzék már nyár óta az önkormányzati választáson pörög, iszonyatosan magasra emelték a téteket, és szemmel láthatólag minden szimpatizánsukat igyekeztek megmozgatni. A Fidesz ehhez képest későn és alapvetően rutinból kezdett kampányolni.
Amúgy pedig: a Fidesz lépett. Akkor lássuk, hogy az ellenzék hogyan szankcionálja a botrányba keveredett embereit. Gyaníthatóan sehogyan.

Pont ez az a csapda amibe nem szabad besetalni. Ha borkait kicsinaltak akkor lesz masik. Persze azt is ugy adva elo mintha a tobbiekkel nem volna bajuk, es ujra es ujra.
Ezt a modszert nem kisebb ember alkotta meg mint Rakosi Matyas, es ugy hivjak hogy szalamitaktika.

Hát, ahhoz még a demszki hercegnek is 20 év kellett...

Borkai vajon megnevezi-e a kiszivárogtatót.?

Rólatok beszéljél, mert rólatok írtam.

Kizárták a Fideszből. Persze, hogy másikat kell keresni helyette, de olyan kapcsolatrendszerrel rendelkezik és tapasztalattal, hogy még titkos tanácsadónak is megtarthatjuk.
Na majd nemsokára kiderül.

Még te beszélsz pudli? Minden cikknél borkaiztál.
Hoppázó vagy ugye?

Miért gondolod, hogy te mindent tudsz, de főleg mindent jobban tudsz?

"A velem kapcsolatos történések nem kell, hogy morális hátrányt okozzanak a Fidesznek, ezért kilépve a Fideszből független polgármesterként fogom vezetni a várost."

https://24.hu/belfold/2019/10/..

Valóban? Amennyire te tévedsz!

"A velem kapcsolatos történések nem kell, hogy morális hátrányt okozzanak a Fidesznek, ezért kilépve a Fideszből független polgármesterként fogom vezetni a várost."

https://24.hu/belfold/2019/10/..

Hát, nézd. 9 éve a FIDESZ dönt a választási törvényekről, 2/3-dal. Ha valóban volt választójoga a letelepült külföldieknek, tetszettek volna számolni velük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában