Elfogták a szökött rabot

2019. június 17. 13:29
A hétfő reggeli-kora délelőtti órákban távozott ismeretlen helyre egy elítélt a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájáról – erősítette meg a BVOP a Mandiner információit. Kedd reggel azt közölte a rendőrség honlapja, hogy megtalálták a szökevényt.

Kiadott közleményében a BVOP úgy fogalmaz: „Egy budapesti egészségügyi intézménybe kihelyezett, letartóztatásban lévő fogvatartott engedély nélkül távozott 2019. június 17-én a reggeli órákban. A 20 éves női fogvatartott orvosi ellátását – tekintettel egészségügyi állapotára – a bv. szervezet külső kórházban, külső őrzéssel biztosította.”

Miután észlelték a szökést, a közlemény szerint a büntetés-végrehajtási intézet és a budapesti rendőrség azonnal megkezdte a nő felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel zajlik. Hozzáteszik: a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított.

Munkatársunk meg nem erősített információi szerint egy ikerterhes nőről van szó, aki kivizsgálásra érkezhetett az intézménybe. Helyszíni információi szerint a BVOP Központi Műveleti Osztálya is részt vesz a szökevény felkutatásában.

Délután egyik olvasónk küldött egy fényképet, amin jól látszik, hogy a BVOP munkatársai a kettes metró Örs vezér téri végállomásánál állnak, az elmondása szerint kezükben a keresett elítélt fotójával.

Fotó: Olvasónk

Kedd reggel a rendőrség honlapja azt írta: a nőt a cinkotai járőrök 2019. június 18-án 5 óra 18 perckor egy Budapest XVI., Hermina úti lakásban elfogtak. Elfogása után a rendőrök a nőt kórházba szállították és átadták a büntetés-végrehajtás munkatársainak.​

(BVOP/Mandiner/police.hu)

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vegulis a gyereket nem tarthatjak fogva...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés