Hende Csaba állapota stabil

2013. szeptember 19. 21:43
Stabil állapotban van Hende Csaba honvédelmi miniszter, aki csütörtök délután szenvedett autóbalesetet Nógrád megyében – mondta Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka csütörtök este a kórházban tartott sajtótájékoztatóján.

A parancsnok azt mondta: az Országos Mentőszolgálat két mentőhelikoptere csütörtök délután 6 óra körül két sérültet szállított be a kórházba. Az egyikük Hende Csaba honvédelmi miniszter volt, akinek az elsődleges vizsgálatok alapján kificamodott a jobb válla, s egy törést is találtak a vállában. További vizsgálatok miatt felveszik a kórházba. A törés további kezeléséről pénteken döntenek.

A budapesti Honvédkórházba szállított másik sérült a másik autó sofőrje. A fiatal férfit zárt hasi sérüléssel vették fel a kórházba. Ő is stabil állapotban van, egyelőre őt is vizsgálják – mondta a parancsnok.

Szabó István a baleset körülményeiről annyit mondott: a miniszter autójában Hende Csabán kívül tanácsadója és a gépkocsi vezetője ült. Ők könnyebb sérüléseket szenvedtek, kórházi ellátásra nem volt szükségük.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata korábban azt közölte, hogy a két személyautó Szécsény és Hollókő között ütközött össze délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A balesetben öten megsérültek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója csütörtök este az MTI-vel annyit közölt: a Nógrád megyei baleset helyszínére mentőkocsik és két mentőhelikopter is érkezett. A helyszíni ellátás után három férfit vittek kórházba súlyos sérülésekkel. Két sérültet mentőhelikopterekkel Budapestre, a harmadik sérültet pedig mentőautóval Balassagyarmatra vitték.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Maga ugyanolyan eszement marhaságot hablatyol akkor is, amikor közlekedési balesetet lát.

A vislekedése - sajnos - kényszeres hazudozás, pszichiátriai eset.

Aki tényleg akar látni olyan hülyét, aki azt hiszi, hogy neki mindent szabad: http://babetta.postr.hu/az-ev-..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés