Norbi otthagyta a Norbi Update-et

2013. július 26. 14:56

Kiszállt a Norbi Update-ből Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka – írja a HVG.hu a Napi Gazdaság cikkére hivatkozva.

Bár tavaly még a cég tőzsdére léptetését tervezte, most otthagyta a Norbi Update International Kft.-t Schobert Norbert, illetve felesége, Rubint Réka – írja a HVG.hu a Napi Gazdaságra hivatkozva. A Napi Gazdaság a Céginfo.hu adataiból derítette ki, hogy a Schobert házaspár felállt a cég ügyvezető székeiből, és új társaságot is alapított. A HVG.hu szerint így szétválasztásra került a márka, a jog, a napi üzemeltetés és a marketing.

Schoberték új társaságának neve Foodorgany Kft., és „immateriális javak kölcsönzésével” foglalkozik, ami főként franchise-jogok átengedését jelenti. Viszont az új társaság is abban az irodaházban van bejegyezve Óbudán, ahonnan a teljes Update-birodalom irányítása folyik. A Norbi Update International Kft. 2010 áprilisában lett alapítva négymilliós jegyzett tőkével, Schobert és Rubint neve pedig idén áprilisban került törlésre a cégjegyzékből.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/55594