Félmilliós kártérítést kap Morvai és Gaudi-Nagy

2011. július 9. 13:54
A Budaházy György és társai elleni büntetőeljárás megszüntetése érdekében indított kampány javára ajánlotta fel Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás azt a félmillió forintos kártérítést, amit a BRFK-tól azért kaptak, mert a rendőrség 2009. március 15-én megsértette emberi méltósághoz és testi épséghez való jogukat.

Morvai Krisztina európai parlamenti és Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő összesen félmillió forint kártérítést kapott azért, mert a rendőrség 2009. március 15-én megsértette emberi méltósághoz és testi épséghez való jogukat. 

„A BRFK azzal, hogy 2009. március 15-én Budapest belvárosában, a Nádor utca és a József Attila utca kereszteződésénél Morvai Krisztinát, Almási Lajost, Kónya Mártont, Kiss Endre Farkast, Devánszki Benedeket és Gaudi-Nagy Tamást jogellenes rendőri intézkedés keretében körbezárta és könnygázspray-vel lefújta, megsértette személyhez fűződő jogaik körében emberi méltóságukhoz, testi épségükhöz való jogukat” - áll a BRFK kommünikéjében.

A félmilliós kártérítést Morvai és Gaudi-Nagy a Budaházy György és társai elleni büntetőeljárás megszüntetése érdekében zajló kampány javára ajánlotta fel. A BRFK a történtekért sajnálkozását fejezte ki.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert nem is volt jobbikos.

"A Magyarságtudatot pedig nem ebben mérik!"

Kukaborogatásban, meg autók felgyújtásában?

Szóval te is a 20 ezer idióta közé tartozol.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés