Így irányította a védekezést Orbán Viktor a budapesti Duna-szakaszon! (GALÉRIA)

2024. szeptember 21. 11:49

A miniszterelnök több budapesti védekezési helyszínt is felkeresett Terdik Tamás budapesti rendőrkapitánnyal és Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjével.

2024. szeptember 21. 11:49
ORBÁN Viktor

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Mandiner beszámolt róla, hogy Budapesten ellenőrizte a dunai árvízvédelmi munkát szombaton Orbán Viktor miniszterelnök Szentkirályi Alexandra frakcióvezetővel közösen. Az operatív törzs ülése után pedig motorcsónakon több budapesti védekezési helyszínt is felkeresett Terdik Tamás budapesti rendőrkapitánnyal és Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjével.

A területen dolgozó vízügyesek jelentése szerint a töltések mindenhol bírják a nyomást, a helyenként előforduló buzgárokat sikeresen kezelik. Az árvízi védekezés nyugodtan és hatékonyan folyik Budapesten.

Galériánk a szombat reggeli eseményekről:

***

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 21. 19:25
Erről is lemaradt a Főni... Péter már elapasztotta a Dunát..
Gabriela
2024. szeptember 21. 17:37
Lehet, hogy egy kicsit el van tulozva de mikor volt nekünk ilyen miniszterelnökünk? Trumpot ugyanigy imadjak a valasztoi. Nem am azok kritizalnak, akik Magyar Pétert valasztottak. Az viszont erkölcsi és értelmi bizonyitvany.
Theorba
2024. szeptember 21. 17:26
Lya, lya bazmeg! Egy jóképü gumicsizma a keresztapán, és a víz mindjárt apadni kezd.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 17:09
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­k­­­e­­­l­d­ ­­­a­ ­s­­z­­e­­x­­i­­­ ­­­p­u­n­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!