Rövidebb volt nap a gáton, mert más dolog is várt még rám

2024. szeptember 21. 18:50

A hétvége tette, vagy más, minden esetre olyan rendkívül érdekfeszítő témákat vitattunk meg lapátolás közben, mint, hogy például a vidéki élet erkölcsösebb-e, mint a pesti.

2024. szeptember 21. 18:50
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

„Rövidebb volt nap a gáton, mert más dolog is várt még rám. Nem tudtam, hogy Varju Laci valamilyen módon csapatot is szervez, de vagy húsz-harminc dékás volt egy kupacban a parton. A hétvége tette, vagy más, minden esetre olyan rendkívül érdekfeszítő témákat vitattunk meg lapátolás közben, mint, hogy például a vidéki élet erkölcsösebb-e, mint a pesti. Jöttek a sztorik. Kötcsei megjegyzéseim, melyeket az elmúlt másfél évtized érlelt, rendkívüli mértékben színesítették a jelenlevők vidékről alkotott képét, de ha azt esetleg nem is, a hangulatot annyira oldották, hogy a végén senki nem akart hazamenni, inkább azt akarták, hogy meséljek tovább. De menni kellett, vagyis jönni, mert ugye hétvégén, apaként más dolog is várt még rám.
Pihenjetek Önök is egy kicsit! Ránk fér.”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 21:15
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­ ­­­s­z­­e­­­x­­i­ ­­p­u­­n­c­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Stingary76
2024. szeptember 21. 21:10
Csak sikerült akkor kitolni azt a teherautót.. A hétszázát neki! Ferkó egy áldás ennek az országnak amióta nem miniszterelnök.
husika
2024. szeptember 21. 21:08
Pornófilm forgatáson már csak felszopónak alkalmaznak?
husika
2024. szeptember 21. 21:06
Faszt vergődsz már, alkoholista barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!