„A 444 lerántotta a leplet az új városházi műveletről” – Szentkirályi elmondta, mi állhat a háttérben (VIDEÓ)

2024. szeptember 21. 10:38

A fideszes politikus szerint a baloldalon a hatalomért és a pénzért bármire képesek.

2024. szeptember 21. 10:38

Nyitókép: Képernyőfotó

„Úgy látom, a 444 lerántotta a leplet az új városházi műveletről. A fiúk jól összehozzák a szivárványkoalíciót, de mit is jelent ez? Karácsony, Magyar Péter, a szavazóit eláruló Vitézy, és a kutyák elnöke, Kovács Gergely” – mondja legújabb videójában Szentkirályi Alexandra.

Ezt is ajánljuk a témában

A fiúk egymással lepaktálva akarják irányítani Budapestet. Az egész semmi másról nem szól, csak arról, hogyan tudják megszerezni a hatalmat és erről megy az egyezkedés.

És hol marad Gyurcsány? Ugye senki nem akarja eladni nekünk, hogy Karácsony létezik Gyurcsány nélkül?” – kérdezi Szentkirályi, aki szerint a napnál is világosabb, hogy csendestársként ők is ott vannak. „A baloldalon a hatalomért és a pénzért bármire képesek” – zárja videóját a fideszes politikus.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 20:53
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­­k­­e­l­d­­­ ­a­ ­s­­­z­e­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
zsaketti
2024. szeptember 21. 20:51
Gátvéder Balexandra...
Türelem
2024. szeptember 21. 17:05
Karácsony nem egy kiemelkedő elme, de ez a buta liba a bokájáig sem ér Karácsonynak, Budapestnek nem kellett. nem értem, hogy Orbán miért tolja az emberek képébe ezt a megjelenésében is irritáló nőt. A Fidesz táborát nem kis mértékben apasztó programjával együtt. Gyurcsányt nem a Fidesz buktatta meg, hanem saját maga. Ez vár a Fideszre is.
billysparks
2024. szeptember 21. 15:39
Ezt a csajt a Fidesznek nem szerepeltetni kellene, hanem eldugni. ( Nem meg, hanem el!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!