Szoboszlai Kerkezék legyőzését követően: Tettünk egy lépést előre

2024. szeptember 21. 19:54

„Igyekeztünk ma olyasmit csinálni, ami segít a szurkolóknak és nekünk is elfelejteni a Nottingham elleni vereséget” – fogalmazott a magyar labdarúgó.

2024. szeptember 21. 19:54
Liverpool, 2024. augusztus 11.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) a Liverpool-Sevilla barátságos labdarúgó-mérkõzés végén Liverpoolban 2024. augusztus 11-én.

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan 

A Liverpool magabiztos játékkal, egy félidő alatt 3 gólt szerezve 3-0-ra legyőzte a Kerkez Milossal együtt az Anfieldre látogató Bournemouth együttesét. A mérkőzést követően Szoboszlai Dominik válaszolt a Spíler TV kriporterének kérdéseire. 

„Valószínűleg sokkal nehezebb lett volna hátrányból indulni egy ilyen masszív csapat ellen, amelyik próbál focizni, és soha nem adja fel. Előnyben minden bizonnyal még inkább megpróbálták volna tartani az eredményt, úgyhogy örülök, hogy sikerült hamar három gólt szereznünk”

 – fogalmazott Szoboszlai Dominik arra a kérdésre válaszoltva, hogy mi lett volna, hales miatt nem érvénytelenítik a Bournemouth meccs elején szerzett gólját a bírók. 

Ezt is ajánljuk a témában

A riporter megkérdezte a szintén otthon játszott, és csúfos vereséggel végződött múlt heti Nottingham Forest elleni bajnoki meccsről, és a Bajnokok Ligájában az AC Milan otthonában aratott 3-1-es diadalról is. 

„Próbáltunk reagálni a héten a Nottingham Forest elleni vereségre, és a Milan-meccset elfelejtve, de a tanulságokat leszűrve igyekeztünk ma olyasmit csinálni, ami segít a szurkolóknak és nekünk is elfelejteni azt a kisiklást. Úgy gondolom, kedden és most is tettünk egy lépést előre. Megyünk tovább, szerdán már kupameccs vár ránk” – válaszolt a Liverpool magyar klasszisa.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 19:57
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­s­­­z­­­e­x­i­­­ ­­­p­u­­n­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!