Pottyondy Edina nagyon csúnyán belerondított az ünnepbe

2024. augusztus 20. 09:17

Ezeknek semmi sem szent!

2024. augusztus 20. 09:17
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó

„Csodálatos ünnepre készül Magyarország. Ma ünnepeljük az államalapításunkat, ilyenkor mi, magyarok egymás szemébe nézünk és büszkén mondjuk, hogy boldog születésnapot, Magyarország!

Azonban vannak, akik másképp gondolnak erre az ünnepre. Ilyen a baloldali YouTube-celebvilág leghangosabb és egyben legirritálóbb figurája, Pottyondy Edina is. Ő az, aki rendszeresen fröcsögve osztja ki a kormányt és természetesen mindenkit, aki csak egy jó szót is szól Orbánékról. 

Pottyondy természetesen a tőle megszokott arroganciával, pökhendi stílusban belerondított a mostani ünnepbe is:

»Vasúti szárnyvonalakat zárnak be és falusi postákat, minden rohad és leépül, Kínától kuncsorogunk hitelért. És miközben a nép gigantikus megszorításokat szenved el, a miniszterelnök vejétől 600 milliárdért vesz az ország túlárazott irodaházakat, és 400 milliárdos hitelt adunk Észak-Macedóniának. Padlássöprés. Keserű születésnapra készül Magyarország. De biztos nagyon látványos lesz a tűzijáték.«

Ez Pottyondy Edina ünnepi üzenete. Felháborító!”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Pottyondy Edina

Facebook

Idézőjel

De biztos nagyon látványos lesz a tűzijáték.

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2024. augusztus 21. 08:50
Ez a féreg egy idióta liberált, b.szatlan p.csa! Nem kell vele foglalkozni.
Valodi
2024. augusztus 21. 00:52
Boruss Demeter 18:47 "Szóval semmi alátámasztott állítás, csak mendemonda." - höhöhö ... így tudják az igrici kocsmában, ahol a "gazda" szólta el magát félrészegen .... A többi állítást pedig a saját szemük látta, nem a Tállai propaganda írta!
Valodi
2024. augusztus 21. 00:44
Krupp Skya 21:14 "elvettétek nagyapám hétholdját" - höhöhö ... keblemre, dr. Nagy Bálint! „Egy ilyen kis tanyasi, illetve újsori házban éltem le az első 16 évemet. Ez alatt mindent megtanultam, amit egy 7 holdas zsellér gyereknek, a háború alatt az anyával, két testvérrel egyedül maradva, a 70 éves, valóban »paraszti őstudást« hordozó nagyapa terelgetése és tanácsai mellett a család életben tartásához tudni kell.” (néhai dr. Nagy Bálint) Mit is tud ehhez képest az Agrolink, a Bonafarm meg a többi Apjafasza Agrár RT? Kizárólag profitot termelni a "tulajdonosainak".... amíg van háttere! Vond csak ki a jelenlegi intenzív agráriumból a nehéz-, vegy- és olajipart, és egyed a maradékot. No, azt a semmit kapja az ivadékod....
Krupp Skya
2024. augusztus 20. 21:19
rasszista-sorosberenc 2024. augusztus 20. 15:06 Verjétek egymás szájába a tüzijáték közben műmagyar gecik. Meg szóljon a "Mi egy faszbóóóóóóól valóóóóók vagyunk!!!!!" Ilyenkor ÁVH-s kurva édesanyád elsírja magát őrömébe hogy milyen fasza gyereket csináltatott magának egy munkásőr őrmesterrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!