Kiderült, mi állt az Ercsi lövöldözés hátterében

2024. augusztus 12. 09:36

Lőfegyverekkel és vascsövekkel támadt egymásra két társaság Ercsiben, augusztus 10-én.

2024. augusztus 12. 09:36

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/Komka Péter

A Mandiner is beszámolt róla, hogy szombaton a Fejér vármegyei Ercsiben egy társaság puskákkal, gázpisztolyokkal és vascsövekkel támadt rá egy másikra az utcán. A verekedésben többen megsérültek, köztük egy 10 éves kislány is, akit eltalált egy üvegszilánk.

Ezt is ajánljuk a témában

Az áldozatok a Tényeknek elmondták: évek óta haragban vannak az elkövetőkkel. A riportból kiderül, hogy a nézeteltérésüket az okozta, hogy néhány hónappal korábban feljelentést tettek, miután brutálisan megverték az egyik férfi gyermekét.

A banda ezért vonult a házhoz, hogy fenyegetéssel próbálják rávenni a családot arra, hogy visszavonják a vallomásukat.

„Fog-, arc- és koponyatörése van a gyerekemnek. Meg van ijedve, meg van rémülve. Azt akarták, hogy vonjuk vissza a vallomást, de egyértelmű, hogy nem vonjuk vissza. Annak ellenére meg lettünk fenyegetve, és eljöttek leszámolni ide, a lakásomra” – mondta a megvert fiú édesapja.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibi72
2024. augusztus 13. 06:18
Jó lenne azt mondani, hogy ez az ercsi kultúra része, Viszont mellém, a Vámház krt-ra költözött egy szoba-konyhába Zámbó és az Újvári család. Ablakom alá rakták a szemeteszsákjaikat végig a karácsony folyamán, így kezdtek. Egytől, megmertem kérdezni, munkába menet, hogy mégis kicsoda ő, amire parázs és köpködések tömege volt a válasz az egész nagycsaládtól..Stb stb. Lakva, ismerni meg őket, hiába írtunk petíciót, mi lakástulajdonosok ezekkel a bérlőkkel szemben, hiába keressük, kutatjuk annak a lakásnak a tulajdonosát, hiába kértünk a jegyzőtől bírtokvédelmet mostmár arra kérnek a hivatalok, hogy ne írjunk nekik semmit, csak hívjuk a 112-őt. mindenki arra bíztat, hogy költözzek el az V. kerület Vámház krt-ról, mert egyre nagyobb szutyok lesz, valamint ne vergődjek mert az állásomba kerül és vékony a jég, ami elválaszt attól, hogy valami komoly dolog történjék velem.. Segítséget sehonnan nem kapunk, csak kioktatást.
q-q-ri-q
2024. augusztus 12. 17:58
Nem azon vesztek össze, hogy sexykittyt ki futtassa?
Kovács Ubul
2024. augusztus 12. 13:36
"A 2011-es népszámlálás nemzetiségi adatai szerint a legnagyobb cigány népességaránnyal rendelkező 25 településen a Fidesz mindenhol legalább 85 százalékot ért el, de a legtöbb helyen tízből kilenc szavazatot is megkapott. A 100 legnagyobb cigány népességarányú településen a Fidesz átlagosan 81 százalékot ért el."
rockercicc
2024. augusztus 12. 13:20
A cigányok nem bírtak magukkal, szokás szerint. Hagyni kellett volna őket, nem közbeavatkozni, hulljon a férgese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!