Hujber Ferenc nem állt le Nagy Ervinnél: Szabó Győző is megkapta a magáét (VIDEÓ)

2024. augusztus 10. 10:39

Mindkettejük életében központi szerepet játszott a drog.

2024. augusztus 10. 10:39

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy arról már beszámoltunk, Hujber Ferenc színész – aki ismét Magyarországon dolgozik – nemrég Hevesi Tamás podcast-műsorában vendégeskedett, ahol többek között kijelentette:

 jobb színésznek tartja magát Nagy Ervinnél.

Hujber arról is beszélt, hogy sokan azt mondják, elrontotta az életét. Pedig, úgy gondolja, nem. Itt Hevesi Tamás rákérdezett, hogy miért rontotta el. Erre a színész őszintén vallott arról, hogy annak idején meggyűlt a baja az itallal, elvállalt celebműsorokat, aztán jött a drog. „Én ezeket mind felvállaltam” –  szögezte le.

„A rossz példa is példa”

Majd azzal folytatta, 

engem nem titokban kell elvinni egy elvonóra, mint szegény Szabó Győzőt, hogy most akkor rakjuk össze...”

„Nekem minden a nyilvánosság előtt zajlott. A rossz példa is példa, de attól én nem lettem rosszabb színész” – szögezte le Hujber Ferenc. Egy 2012-es interjúban Szabó elmondta, nem magától ment az elvonóra, de Hujber azon állítása, hogy titokban kellett bevinni a színészt, nem nyert bizonyítást.

Mint ismert, Szabó Győző 2012-es önéletrajzi könyvében vallott őszintén azokról az évekről, melyeket a drogok fogságában töltött. Végül Csernus Imre segítségével sikerült leszoknia. A bestsellerből Toxikóma címmel film is készült. Ebben Szabó Győzőt Molnár Áron Noár alakította.

Az idézett részletet alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altona-2
2024. augusztus 10. 18:58
Korcsok ezez mind...
Obsitos Technikus
2024. augusztus 10. 16:14
Ilyen későn mér nem kérek kávét.
Chekke-Faint
2024. augusztus 10. 14:50
Mindkettő menjen vissza az anyjába. Röviden...
koronaszepe
2024. augusztus 10. 12:27
Jó lesz ez, Ferikém, de még egy kicsit dolgozni kell rajta(d)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!