Megszólalt az édesapja az egyik fiatal lánynak, akivel Magyar Péter botrányosan viselkedett a pesti éjszakában

2024. július 07. 12:35

Az apa teljesen kiborult a szerinte erőszakos, kéretlenül nyomuló politikusra.

2024. július 07. 12:35
null

Nyitókép: képernyőmentés

Megszólaltatta a Ripost azt az édesapát, aki 17 éves lányával és annak barátnőivel volt ott azon a júniusi szombat hajnalon, amikor Magyar Pétert kihajították az Ötkert nevű szórakozóhelyről.

A férfi visszaemlékezése szerint a politikus ittasnak látszott, és a kiskorú lányoknak tett obszcén ajánlatokat. „Egyre tűrhetetlenebb lett a helyzet, Magyar Péter nem ismert semmiféle határt. A lányok először zavartan elléptek, igyekeztek távol maradni tőle, de nem tágított. Aztán már tőlem kértek segítséget” – mondta el a RIPOST-nak az édesapa.

Az ezt követő botrányról is felidézte az emlékeit: szerinte abban az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Magyar Péter egyre inkább bevadult, mint aki nem ismer határokat, állítása szerint még fenyegetőzött is.

Magyar Péter ezután ütött meg egy embert, aki telefonjával rögzítette a viselkedését. Ezt a telefont csavarta ki később tulajdonosa kezéből, és dobta a Dunába.

Mivel a helyzet egy ponton már tömegverekedéssel fenyegetett, a vendégek közül többen – így az apa is – a biztonsági őrök segítségét kérték. Végül a mindenkit „durván leugató”, távozni nem akaró, a mocskos beszólásokat abbahagyni nem akaró politikust erőszakkal, fojtófogást alkalmazva, a többi vendég biztonsága érdekében eltávolították.

Ismeretes: a botrányos estéről korábban több felvétel is előkerült, amiken az új rendszerváltást ígérő politikus vállalhatatlanul viselkedik fiatal lányokkal, az egyikük lába között is átcsúszik.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter reagált

A cikk állításai kapcsán megkerestük Magyar Pétert. Egybek mellett ezt írta: „Ma már azt állítja Rogán Antal médiája, hogy én kiskorú lányokat zaklattam, fenyegettem és különböző ajánlatokat tettem nekik és erőszakosan léptem fel. Olyan szavakat és mondatokat adnak a számba, amiket én soha nem mondtam. Név nélküli szereplőket (pl. egy édesapát) idéz a cikk, akire hivatkozva egy kitalált történetet adtak elő. A valóság ezzel szemben az, hogy a már ismert helyen mintegy fél órát táncoltunk és szelfiztünk jókedvűen egyetemistákkal (hölgyekkel és fiatalemberekkel közösen).”

A reakció szövege szinte megegyezik azzal a Facebook-poszttal, amelyet a Tisza Párt alelnöke vasárnap nem sokkal dél előtt tett közzé.

 

Összesen 802 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mate77
2024. július 09. 16:25
Szokás szerint 100% kamu cikk. Az Ötkertben 18 év a korhatár, nem 17, és elkérik a személyit is szóval alapból nem lehettek kiskorúak a helyszínen. Ezt személyesen tapasztalatból tudom, de egyébként a honlapjukon is kint van. De a negatív IQ-s narancsgyökerek természetesen elhiszik a kitalált apukának. Na, szopjátok tovább a Viktor faxát a mesevilágotokban gyökérkék.
evpus
2024. július 08. 05:18
Mp egy kitartott önimádó barom, hazudik, mint a vízfolyás. Az Orbán gyűlölők mindent elhisznek.
Player1
2024. július 08. 00:24
Apuka! A leányod miért nincs este otthon?????
holger78
2024. július 08. 00:17
"Fruzsika 2024. július 07. 22:00 Mindenki hazudik csak a Poloska mond igazat!" Én is ezt szerettem volna leírni, így nem kell már. Viszont a rajongói már olyan fanatikusak, hogy hozzá képest az Adolf Hitlert éltető tömegek is csak visszafogott műkedvelők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!