Donald Trump üzent a magyaroknak (videó)

2024. július 28. 17:40

Mutatjuk a részleteket!

2024. július 28. 17:40
ORBÁN Viktor; TRUMP, Donald

Nyitókép:Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök telefonon egyeztetett Donald Trumppal a tusványosi beszéde előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

A miniszterelnök kifejtette a volt elnöknek, hogy nagyon jól van, mert Erdélyben van, egy szabadegyetemen és előadást fog tartani a világhelyzetről.

Trump arra kérte a miniszterelnököt, hogy feltétlenül adja át a táborlakóknak és a szabadegyetem résztvevőinek az ő személyes, szívből jövő üdvözletét.

Az esetről a videót itt nézheti meg:

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2024. július 29. 08:04
"gilou-au-clavier 2024. július 28. 18:18 Üzent nekik. 4 év elnökség után Orbán Törökország vezetője :DDD Azt se tudja, hogy kiféle, miféle népség a pötimagyar, meg hogy hol vogymuk. Jó ūzenet!" Te nagyon hülye te! Olvasd már újra! Nem Bidével, a demens kedvencetekkel, hanem Trumppal, beszélt. :D
Ízisz
2024. július 28. 20:45
Z. "gilou-au-clavier 2024. július 28. 18:47 Ursula is Óbán embere volt, micsoda hozsannázás ment, amikor megválasztották, alig győzték egymás faszát szopni a nertársak. Így jár majd a nernyikség Trumppal is." Ízisz gilou-au-clavier 2024. július 28. 20:41 • Z. Jaja... Nagy hiba volt, hogy OV nem ment el egy jósnőhöz, hogy modja meg a kristálygömbjéből, hogy a két szar közül ursula jó lesz e??? 💯❗🖕 Vagy téged megkérdezni, mert te ingát használtál volna a jövőbe látáshoz!!! ❗
cccbasatu
2024. július 28. 20:43
Ízisz - már régen vesztettél hisz Tramplinak semmi esélye nincs! Megy a levesbe mint korábban .Ismét lever egy hisztit és nem történik semmi!Erre van egy fogadásom!
2024. július 28. 20:33 Szerkesztve
Z. Nyilvánvaló, hogy ezerszer Trump, mint a demokrata biden adminisztráció!!!🤮 Egyértelmű, hogy neki drukkolok... Már az is nagy hasznunkra lesz, ha nem csesztetnek, szankciónálnak minket!!! Trumpnak is valamilyen szinten muszáj a Deep State-nek engedni... Mert a következő golyó lehet, hogy valamelyik családtagját találná el... Azért csodákat ne várjunk tőle!!! ❗💯
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!