Megtippelte a skót–magyar meccs végeredményét a volt Liverpool-játékos (VIDEÓ)

2024. június 23. 09:14

A korábbi 21-szeres magyar válogatott labdarúgó tart tőle, hogy olyan eredmény születhet, ami senkinek sem lesz jó.

2024. június 23. 09:14
Real Betis v Ferencvarosi TC: Group G - UEFA Europa League

Nyitókép: Dax Images/AFP 

A Magyar Nemzet tudósítója Stuttgartban találkozott Bogdán Ádámmal, aki szakértőként dolgozik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság alatt. 

A Liverpool kapujában is megfordult, korábbi 21-szeres magyar válogatott játékos

tart tőle, hogy olyan eredmény születhet, ami senkinek sem lesz jó a stuttgarti stadionban.

Bogdán Ádám, aki 2021-ben megrendezett Eb-n még kerettag volt a válogatottban, most elmondta, hogy 

ha a szívére hallgat, akkor 2-0-s magyar győzelemben bízik, de tart tőle, hogy döntetlen lesz a vége, ami senkinek sem lesz jó.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2024. június 23. 14:41
Végre egy esti meccs, mindent ki kell adni magunkból, ha tovább jutunk bőven lesz idő regenerálódni..
I feel the earth move under my feet
2024. június 23. 14:18
Én egyet nem értek... HA történetesen sikereket érünk el a sportban, nemzetközi színtéren (ez néha fociban is előfordul) akkor az ellenzék azonnal elbagatellizálja, leszólja, megállapítja, hogy semmi jelentősége nincs, véletlen volt.. meg úgy egyébként, ki nem szarja le az adott sportágat. Ám amikor a magyar csapat/sportoló alulmarad, azonnal habzó szájjal harsogják, hogy igen, a magyar a világ legócskább nációja, semmirevaló, kudarcra ítélt, tehetségtelen nép, semmiben sem képes érdemi teljesítményre.
HegedusAndras
2024. június 23. 12:41
Magyarázkodás megy! A foci meg a fasorban sincs. Kiadták a narratívát, hogy miként kell kezelni a SZÉGYENT! A bíró a hibás, a VAR a hibás, a libcsikomcsik a hibások, a kommentelő a hibás, annak ellenére hogy "Szoboszlaiék" elhozták a SZÉGYENFOCIT. SZÉGYENVÁLOGATOTTUNK van, eredmények nincsenek. 1:3 és 0:2, két sima vereség, csoportutolsó a SZÉGYENVÁLOGATOTT!! A fizetett propagandisták megmagyarázzák a SZÉGYENT, hogy ti libsikomcsi dagadt kommentelők is értsétek, hogy a válogatott az szuper, csak mindenki más a helikopter. Jól érzékelhető, hogy ha nem lett volna a VAR, nem lett volna a pályán a bíró és ha nem lett volna az ellenfél, akkor "Szoboszlaiék" nyertek volna. Ezzel szemben maradt nekünk a SZÉGYENVÁLOGATOTT a SZÉGYENFOCI és a SZÉGYEN a eredmények miatt. A fizetett propagandisták magyarázzák el nekünk, hogy minden szuper, mi nyertünk, mi jól játszottunk, csak hát az ellenfél is a pályán volt. 1:3 és 0:2. Ez a lényeg, meg az, hogy ismét SZÉGYENKEZHETÜNK a "Szoboszlaiék" miatt
NokiNokedli
2024. június 23. 11:54
Lényeg, hogy mindent tegyenek meg a fiúk! ...és szerintem meg is fognak tenni. Vesztesként is le lehet jönni a pályáról emelt fővel! Ha pedig győznek, akkor az külön öröm. No és így kel felmenni a pályára, hogy mi vagyunk a jobbak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!