Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Határozott üzenet: „Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható” (VIDEÓ)

2024. június 23. 15:39

„Csak mi, magyarok dönthetünk a saját életünkről, a saját országunkról, a saját sorsunkról” – hangsúlyozta videóüzenetében a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. június 23. 15:39

„A magyar emberek világos döntést hoztak, nemet mondtunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára, azonban vannak olyan brüsszeli politikusok, akiknek ez nem tetszik, akik ezt elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek tartják. Leginkább ilyen politikus Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője, aki meg akar bennünket büntetni” – jelentette ki legújabb videójában Menczer Tamás.

„Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. 

Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen” 

– idézte a német politikust a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Van-e jogunk dönteni a saját életünkről?”

Majd azzal folytatta, „a kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról. Van-e jogunk azt mondani, hogy békét akarunk háború helyett? Az Orbán-kormány és a Fidesz-KDNP azt mondja, hogy igen, van, sőt, 

csak mi, magyarok dönthetünk a saját életünkről, a saját országunkról, a saját sorsunkról. 

Manfred Weber azonban másképp gondolja, ezért akar büntetni bennünket”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Akár tetszik Weber úrnak, akár nem, a békénket a jövőben is védeni fogjuk. A zsarolási, nyomásgyakorlási kísérleteket pedig megszoktuk, ismerjük ezeket jól. Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható” – zárta gondolatait Menczer.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. június 24. 21:43
EZ EGY NÁCI FASZOPO PATKÁNY A BELÉT TAPOSNÁM KI!!!!!!!!!!!
alexandrosz-2
2024. június 24. 06:59 Szerkesztve
Most szavaztátok meg a 14. szankciós csomagot hazug zsidesznyik geci. Pedig volt róla nemzeti inzultáció is, ahol a nép írasba is adta nektek, hogy a szankciókra nemet kell mondani, mert károsak. Ti meg szartok rájuk, mert ilyen aljas zsidócsicska gecik vagytok. Ez nagyon ciki! Az is ciki, hogy a vétótlan köpcös geci a magyargyűlölő, bukott hollandussal, ruttéval smúzol, főleg a nato saját szabályait is telibeszaró stoltenberg nyilvános leszopását követően. Ti meg zsidócsicskák úgy csináltok, mintha mindig is jó cimborák lettetek volna. De az is ciki, hogy a választások után is csak törpe kisebbség vagytok, frakció nélkül, abból is a francúz és talján lotyók által szétszalámizott semmitérő szar. A saját portádon sepregess! Van mit. Elsőnek is talán találjàtok meg végre a vétó gombot a magyarok érdekében is, ne csak a zsidókat szolgáló szar csicskákként. Addig is rohadjatok meg!
paperfellow
2024. június 24. 03:36
Fletó végleg nyugdíjba mehet. Ezek folyamatosan intézik a Fidesz kétharmadot.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 24. 01:39
Tompika. El lehet ám menni “Brüsszelből” ha valaki zsarol benneteket. Az a 80 milliárd euró, amit hozzátok vágtak, az is a zsarolás része volt? Vagy az nektek “jár!”, és amúgy meg kuss, semmibe ne szóljanak bele csak virítsák a lóvét, a segélykét? Nyugat-Európának nem kell zsarolnia az EU legszegényebb országát. Elég nekik hagyni megfőni a saját levében, abban a veremben, amit másoknak ásott, de maga esett bele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!