David Pressman nagykövetet mélységesen aggasztja a magyar szuverenitásvédelmi törvény

2024. június 28. 22:11

Először mindenki a saját demokratikus folyamataira koncentráljon…

2024. június 28. 22:11
Annual Pride March Held In Budapest, Hungary
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Szentgallay Bálint / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Értjük, persze, hogy egyesek titokban szeretnének külföldi országok politikai folyamataiba beavatkozni, mi viszont ezzel ellenkező állásponton vagyunk, ragaszkodunk a transzparenciához!

A szuverenitásvédelmi törvény célja a magyar politikába való külföldi beavatkozás elleni küzdelem az átláthatóságon keresztül. Ezzel pedig szerintünk erősödik a magyarok demokráciába vetett bizalma is.

Pressman nagykövet úrnak és az amerikai kritikusoknak pedig azt tanácsolnám, hogy először mindenki a saját demokratikus folyamataira koncentráljon… például a jelenleg zajló amerikai választásokra”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
melybuvar
2024. október 03. 18:03
Szép óvatosan kezdhetsz pakolni a bőröndödbe, a reptéren még azért beleverjük az orrodat a seggedbe. A Böszmét és a Böszmenét is viheted magaddal, hogy ne unatkozz!
nomost
2024. szeptember 02. 22:57
Ámerika gondosan ügyel, hogy egy valódi diplomata előtt és utána is egy buta mihasznát küldjön ide am - bár nagy - bassadornak.
atti64
2024. június 30. 21:50
ZAVARJÁTOK MÁR HAZA A BUZIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NiewiederGyurcsány
2024. június 30. 14:20
Kussolj már el buzgómócsing, ha nem tetszik húzzál vissza ahonnan jöttél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!