Böröcz László: Hajléktalanok szállása lett a Batthyány tér V. Naszály Márta regnálása alatt (VIDEÓ)

2024. június 05. 13:26

Az I. kerület egy részének elképesztő közállapotáról számolt be Böröcz László, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

2024. június 05. 13:26

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Mint a Hír TV Napi aktuális című műsorában Böröcz László elmondta, néhány napja a kerületben található Batthyány térnél, a gyermekjátszótér mellett két hajléktalan a kicsik szeme láttára közszeméremsértést követett el. Az egyik szülő azonnal szólt a rendőrségnek, amely intézkedett. Böröcz László megdöbbenésének adott hangot, hogy ilyen előfordulhat az I. kerületben, ám azt is kihangsúlyozta, sajnos nem egyedi esetről van szó. Fél évvel korábban 

a gyermekorvosi rendelőnél, fényes nappal követett el közszeméremsértést egy hajléktalan pár, 

ráadásul kést rántottak, mikor egy helyi lakó számon kérte rajtuk a visszataszító cselekedetüket. 

Ezt is ajánljuk a témában

V. Naszály Márta mögül az LMP is kihátrált.
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Böröcz László szerint a Batthyány téren, a vásárcsarnok egyik oldala manapság hajléktalanszállóként és nyilvános vécéként működik, áldatlan állapotok uralkodnak a környéken. A Fidesz-KDNP kerületi polgármesterjelöltje szerint ide vezetett a V. Naszály Márta irányította kerületi vezetés eredménytelen négy és fél éve. Kiemelte, ahelyett, hogy a közterületfelügyelettel rendet tartana a Batthyány térnél a polgármesterasszony, a közteresek a képviselőket figyelik, és ellenőrzik, hogy kik mennek be a testületi ülésre. V. Naszály Mártával kapcsolatban így fogalmazott Böröcz László: 

„Eltelt négy és fél év, eredmények nincsenek.”

A polgármesterjelölt szerint V. Naszály Márta nem ura a helyzetnek, nem tudja vezetni a kerületet, ráadásul az LMP is kihátrált mögüle, s jelenleg ott tartunk, hogy a polgármesterasszony a DK és Gyurcsány Ferenc támogatottja.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154-2
2024. június 05. 15:39
Valamilyen Schandl termelte ezeket is? Hiába rakok én az érmemre 5 csillagot, ha a törzsvendégkör nem változik!
lauderstenonis-2
2024. június 05. 15:22 Szerkesztve
A hajléktalanságot a fidesz kriminalizálta. Így a hajléktalanok elleni fellépés a Rendőrség feladata. Ha ezzel baja van Böröcznek, akkor tessék Pintér Sanyához fordulni.
22-es csapdája
2024. június 05. 15:14
Na és? A kerületiek többségének egyedül az fontos, hogy "nemorbán"...
pintyoke-2
2024. június 05. 14:07
Ha Bayert kibírják, ezt is kibírják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!