A valaha volt legnagyobb Békemenet – résztvevők a Békemenetről (VIDEÓ)

2024. június 01. 22:12

Háborúról, békéről és Magyar Péterről kérdeztük a Békemeneten résztvevő hatalmas tömeget.

2024. június 01. 22:12
null

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A stábunk az idei Békemeneten kikérte az emberek véleményét pár fontos kérdésben, többet között szóba jött Magyar Péter is.

Fontosnak tartom megmutatni, hogy egy békepárti Magyarország kell

– nyilatkozott az egyik részvevő.

Rákay Philip, médiaszereplő szerint minden normális ember, aki élni akar Magyarországon és túl akarja élni az elöttünk álló időszakot, annak a Békemeneten a helye, mert csak így tud Magyaroszág a béke szigete maradni. Majd hozzátette, hogy a 

több szászezer ember kiállása a béke mellett soha sem volt aktuálisabb, mint most. 

A Fidesz kampánytémájáként emlegetett háború és béke narratíva a valóságot írja le egy másik résztvevő szerint, aki hozzátette, hogy itt kopogtat a háború. 

Több részvevő elítélte a NATO által küldendő katonák ötletét

és az egyik résztvevő hozzátette, hogy a NATO az egy védelmi szövetség és ezt az erejét kell megőriznie. 

Magyar Péterről is kérdeztük a tömeget, többen egy „nagy nullának” tartották, az egyik résztvevő hozzátette, hogy 

aki egyszer elárulja a sajátjait, az többször is megteheti.

A videót itt tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 354 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. június 02. 18:50
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
2024. június 02. 15:08 Szerkesztve
... höhöhö - Bayer Zsolt CÖF-CÖF publicista az Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke, 1994. október 21-én a Népszabadságban: "Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem! Azután meg, én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék... Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az »igazi« okokról... Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc - mindjárt »csókos gyerek« lettem."
Valodi
2024. június 02. 15:00
Lajoss 09:05 "Mindig a valaha volt legnagyobb… Kálmán a kétmilliónál leállt a számolással…" Höhöhö - hogy miért is ez a vicc jutott eszembe! Rákosi pribékjei vizsgálják az emberek előéletét. Hívatják a prímást is, aki lógó orral jön ki a pártirodából. -Na, mi volt? így a brácsás. -Azt kérdezték, mit csináltam a nyilas-érában. Mondtam, hogy muzsikáltam nekik - ezért kaptam egy év internálást. -Te bolond, miért nem tagadtad le? -Nem lehetett, mind ott ült! Most se tudná szegény letagadni...
gyaloggos
2024. június 02. 13:34
HÁNY DARAB menetelő volt, HÁNY százezer? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!