„A Fidesz-KDNP-re leadott szavazat ma életet ment!” – újabb felvételeken a Margitszigeten összegyűlt tömeg (VIDEÓ)

2024. június 02. 09:32

Nemzeti lobogók, családok és világos üzenet. Ilyen volt a miniszterelnök beszéde.

2024. június 02. 09:32

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Újabb videós összeállítással idézte meg a Békemenet és az azt követő beszéd legjobb pillanatait a közösségi oldalán Orbán Viktor.

A képsorokon csak úgy sorjáznak a nemzeti lobogók, és látható, hogy fiatalok és idősebbek egyaránt részt vettek a minden idők legnagyobbjaként emlegetett Békemeneten.

Ma minden Fidesz-KDNP-re leadott szavazat kettőt ér. 

Növeli az európai békepártiak súlyát, és megerősíti a háborúból kimaradó Magyarország döntését” – szögezte le a miniszterelnök népes hallgatóság előtt a Margitszigeten.

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Ha a baloldal győz, akkor csak idő kérdése, és a háború utolér bennünket!”

„Beszéljünk egyenesen! A Fidesz-KDNP-re leadott szavazat ma életet ment!” – hangsúlyozta.

„Csak akkor maradhatunk ki a háborúból, ha a magyar választók megerősítik a kormányt. Más politikai erő ezt nem tudja megcsinálni. 

Mi pedig a nép nélkül nem tudunk ekkora túlerővel szemben talpon maradni.

Csak akkor maradhat ki hazánk a háborúból, ha miénk lesz Európa legnagyobb választási győzelme! (...) Ha a baloldal győz, akkor csak idő kérdése, és a háború utolér bennünket!” – húzta alá Orbán Viktor. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 02. 19:32
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑Ameddig a szem ellát…🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ízisz
2024. június 02. 18:54
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
Valodi
2024. június 02. 17:13
vanced 13:56 "Csak azok a települések menekülnek meg egy atomháborútól, ahol Fidesz-es a polgármester!" - höhöhö ... hányszor mondjam, hogy itt ne ironizálj! Nem értik - ezt is komolyan fogják gondolni!
Valodi
2024. június 02. 17:09
gyaloggos 14:55 "S ÚGY tűnik, ORBÁN VIKTOR GONDOLKODÁSA is lényegesen megváltozott!" - höhöhö ... dehogy! Csak megfeküdte a gyomrát az a sok kétharmad és bélcsavarodást kapott - megfordult a tápcsatornája szegénynek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!