Szentkirályi Alexandra: A budapestieknek elegük van Karácsonyból (VIDEÓ)

2024. május 20. 12:58

„Megölte az egész várost, meg a közlekedést.”

2024. május 20. 12:58

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

 

Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalára posztolt egy videót, melyben budapesti járókelők véleményet kérdezi a jelenlegi főpolgármesterről, Karácsony Gergelyről. A videóból kiderül, a budapesti lakosok nincsenek megelégedve Karácsony munkájával, amit az elmúlt öt évben a fővárosért tett. 

„Karácsony Gergely majd új jövőt ad Budapestnek, hát a múltat nem csinálta meg, akkor a jövőt hogy csinálja meg?” – teszi fel a kérdést az egyik járókelő. „Kitaláltuk, hogy csak év végén akarunk karácsonyt!” – folytatta humorosan egy másik férfi. „Megölte az egész várost, meg a közlekedést” – teszi hozzá a mellette álló úr. 

A budapestieknek elegük van Karácsonyból. Változást Budapesten!”

– fűzi hozzá a videóhoz Szentkirályi Alexandra. 

A teljes videót ide kattintva tekintheti meg. 

 

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-141
2024. július 16. 14:09
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­­k­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­e­­x­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Osztap_Bender
2024. május 21. 06:27
>>>>>>>>>>>>>Tommaso<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ide figyelj te szófosó seggfej! Nem tudnád egy (azaz 1) kommentben leírni, hogy mi a f.szt akarsz? Telefosod itt a honlapot idióta, bárgyú szövegeiddel. Nem kellene már visszamenned az illetékes zárt osztályra? Végül majd az ápolók mennek érted, kezükkel a híres "zubbonnyal".
tizennyolcfok
2024. május 20. 20:54
balekszandra hazudik, a budapestiek körében magasan a legnépszerűbb jelölt karácsony, balekszandra a kanyarban nincs, úgy fest, hogy épp balekszandrából van elegük a budapestieknek. balekszandra akkorát fog bukni, ami a holdról is jól látható lesz.
bodrigyuri
2024. május 20. 20:20
Nincs egy kép a kameltóról valakinek? 🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!