Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Gyurcsánnyal és Dobrevvel rúgta be a kampányát Karácsony Gergely

2024. április 14. 17:15

Magabiztos kampánynyitót tartott a fővárosi baloldal – előrehozott választásokban reménykednek.

2024. április 14. 17:15
null

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Ahogy korábban megírtuk, a DK, az MSZP és Párbeszéd közös, stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött egymással, így az európai parlamenti és az önkormányzati választásokon is együttműködnek majd. Ennek keretében a Demokratikus Koalíció hétvégén tartott kampánynyitóján Karácsony Gergely főpolgármester is felszólalt – írta meg a 24.hu.

Karácsony és Dobrev Klára együtt léptek színpadra.

Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd európai parlamenti listavezetője hangsúlyozta, hogy rengeteg munka volt megszervezni, hogy ez a „nagy csapat” összeálljon, és hogy szerte az országban közös polgármestereket és képviselőjelölteket tudjanak indítani.

Nem kiegyezni akarunk, hanem megküzdeni akarunk, nem kormányváltást, hanem az Orbán-rendszer bukását akarjuk 

– mondta Dobrev Klára, majd hozzátette, hogy „a Fidesszel eddig és ezután sem fognak soha összefogni”.

A DK listavezetője emellett beszélt arról is, hogy csak egy erős és felkészült közösség képes legyőzni ezt a rendszert, és hogy csak egy ilyen közösség lesz majd képes vezetni az országot, amelyben szakpolitikusok, civilek és hazafiak vannak, akik képesek félretenni nézeteltéréseiket és pártérdekeiket.

Ez a kormány a szégyen és a kudarc kormánya, megérett a bukásra, előrehozott választások kellenek”

– mondta a Dobrev Klára.

Karácsony büszke az első ciklusára

A főpolgármester a rendezvényen arról beszélt, hogy az elmúlt öt évben számos olyan, megvilágító erejű történettel találkozott, amelyek rávilágítottak, mivel is kell szembenézniük. Így a jövőben nem csak azokat kell majd képviselniük, akik a különböző világválságoktól félnek, így például az ökológiai katasztrófától, hanem azokat is, akik akik hónapról hónapról élnek, és a mindennapi megélhetés is kihívást jelent számukra. 

A baloldali városvezető szerint az első ciklusára büszke lehet, és most már pontosan tudja, hogyan kell majd felszámolni a szegénységet. Hangsúlyozta, hogy az elmúlt tíz évben senki nem ültetett annyi fát és senki sem cserélt le annyi buszt, mint ők. Emellett a munkavállalóikat is megbecsülték.

Európa nem az ellenségük, hanem a szövetségesük, aktív lobbizásba kezdtek, Budapesten 300 milliárd forint értékben tudnak uniós forrásokat használni a lakhatási és klímaválság enyhítésére, a közlekedés javítására, a kultúra támogatására”

 – tette hozzá beszédében Karácsony Gergely.

Dobrev Klára bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Úgy látszik, nagyon megy a matek a Gyurcsány-pártnál, az azonban szánalmas, hogy csak ezt bírták kifőzni a boszorkánykonyhájukban.

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:52
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­­k­­­e­l­d­ ­­a­ ­s­­z­­e­x­­i­ ­­­p­­­u­n­­­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
pumuklik
2024. április 14. 21:51
Kitty á bolgár tehén?
pumuklik
2024. április 14. 21:49
444-en vannak fotók! DK csirkefarhátas különítmény beültetve!
Türelem
2024. április 14. 21:42
A valóság félreismerésének mérhetetlen bűne.....a valós baloldali értékrenddel bíró emberek látványos megalázása, lenézése, szembeköpése egy, a hatalomba, a gazdagságba szokott, ágyazott, az országot elvtelenül bárkinek elárulni kész szűk elit, baráti kör részéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!