Videón, ahogy rajta üt a TEK az álrendőrökön

2024. október 11. 16:40

Az álrendrőrök 600 ezer forintot és feltételezhetően kábítószert tulajdonítottak el.

2024. október 11. 16:40
null

Nyitókép forrása: Police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztály Felderítő Osztálya egy magukat rendőrnek álcázó rablóbanda újabb két tagját azonosította és fogta el. A banda tagjai 2022 decemberében üzleti találkozót szerveztek a sértettekkel, hogy kábítószert raboljanak tőlük. A bűnözők rendőri akciót színlelve jártak el: gépkocsijukon megkülönböztető fényjelzést használtak, arcukat kámzsával takarták el, majd „Rendőrség!” felszólítással kényszerítették a sértetteket kiszállásra. A megtámadottakat földre fektették, megverték, majd megbilincselték őket – írta meg a Police.hu.

 A ruházatukat és autójukat átkutatva 600 ezer forintot és feltételezhetően kábítószert tulajdonítottak el.

A támadók ezután a földön fekvő, megbilincselt áldozatokat hátrahagyva menekültek el. A nyomozók tavasszal azonosították a bűnszervezet három tagját, A. Istvánt, K. Andrást és K. Pétert, akiket április 16-án a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott. Mindhárman jelenleg letartóztatásban vannak.

A rendőrség tovább folytatta a nyomozást, és arra jutott, hogy a fegyveres rablásban további két személy is részt vett. Az alapos felderítés eredményeként a két férfit rövid időn belül azonosították. A 21 éves budapesti férfit október 1-jén a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége Budaörsön fogta el, míg a 23 éves gödi férfit ugyanazon a napon Szolnokon vették őrizetbe a készenléti rendőrök. 

Az elfogottakhoz köthető ingatlanokban Budapesten, Szolnokon és Gödön házkutatásokat tartottak, ahol mobiltelefonokat foglaltak le. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételüket követően a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

A videót itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. október 11. 17:53
A képen mit látni a két álrendőr elvezeti az egy valódit?
Kiscsiga
2024. október 11. 17:16
A sértettek ellen indult nyomozás?? :D
Mandiner444hu
2024. október 11. 17:03
Cigányhulladék
sexykitty-5000108
2024. október 11. 16:47
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­­k­­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­s­z­­­e­­x­i­ ­­p­­u­­n­c­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!