Orbán Viktorral nem volt egy súlycsoportban az Európai Parlament!

2024. október 09. 15:35

Ursuláék Európában alkalmatlanok, Magyar Péter és a hazai baloldal pedig Magyarországon alkalmatlan.

2024. október 09. 15:35
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök ismerteti a magyar uniós elnökség programját az Európai Parlament ülésén Strasbourgban 2024. október 9-én.
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„A magyar miniszterelnök felmosta a padlót a Magyarországot támadó Ursula von der Leyennel, Manfred Weberrel és a többi uniós politikussal, nem is beszélve Dobrev Kláráról, vagy Magyar Péterről, akik magyarként arra használták fel ezt a fórumot, hogy hazánkat támadják. Magyarként Magyarországot

Ursuláék Európában alkalmatlanok, Magyar Péter és a hazai baloldal pedig Magyarországon alkalmatlan.”

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. október 09. 17:27
Claudius1 félsz mi hazaáruló pedofideszjobbágy? Mocskos hazug korrupt élő istened van. szopikázd ---------- Köszönöm, hogy demonstrálod a moslék szellemi és erkölcsi színvonalát itt, a mandiner kommentfalán.
gyaloggos
2024. október 09. 17:24
S NEM mellékesen: ORBÁN VIKTOR rendesen megdolgozott azért, ÍGY KEZELIK őt az EU -ban! SOK ÉRTELMETLEN, FELESLEGES gáncs volt a részéről.
gyaloggos
2024. október 09. 17:20
EBBEN egyetértek véled, ORBÁN IKTOR valóban LEIKOLÁZTA fentebb említteteket, DE EZ nem volt nehéz, mert tényleg nagyon OSTOBÁK, BEMENTEK abba az utcába, amelyikből nem jöhetnek ki jól. ETTŐL függetlenül ORBÁN VIKTORÉK ELBORZASZTÓAN kormányoztak az utóbbi években, és jelenleg is!
sexykitty-5000107
2024. október 09. 17:16
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­i­­ ­­­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!