Ki a felelős?

2024. október 28. 15:23

Képzeljék el mi lenne itt, ha egy fideszes politikusról vagy közszereplőről derülne ki, hogy ugyanezt csinálta.

2024. október 28. 15:23
Magyar Péter
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„Ugye milyen érdekes? Nem arról beszélünk, hogy ez rohadék szemétláda a kiskorú gyerekei és a felesége előtt eljátssza az öngyilkost, aztán, miután kihívják rá a mentőt, komótosan összeszedelődzködik és lelép, mintha mi sem történt volna – ahogy ezt a »kiszivárgott« jegyzőkönyvek is alátámasztják, vagyis igazolják szóról szóra a Varga Judit által elmondottakat, de nem, erről nem beszélünk, hanem arról, vajon ki szivárogtatta ki a jegyzőkönyveket.

(...) Képzeljék el mi lenne itt, ha egy fideszes politikusról vagy közszereplőről derülne ki, hogy ugyanezt csinálta. És lennének hozzá bizonyító mentőszolgálati jegyzőkönyvek is. Önök szerint melyik ellenzéki újság és újságíró kutatná lázasan, vajon ki szivárogtatta ki azokat a jegyzőkönyveket, ahelyett, hogy éveken át írná a vitriolba meg gennybe mártott publicisztikákat arról, micsoda egy rohadt gazember az illető?

Na ugye…

Mondom én, így kell ezt csinálni…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 28. 16:58
"Ki a felelős? Bayer Zsolt" Így van.
sexykitty-5000128
2024. október 28. 16:56
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­e­­­l­­d­­ ­a­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
herden100
2024. október 28. 15:54
🤍 m.youtube.com/watch?v=AHqj6e7wKEs&t=21s&pp=ygUVSGVhbGluZyBlbmVyZ3kgY2hyaXN0
2024. október 28. 15:45 Szerkesztve
Hmm persze Borkainál is azzal volt tele a sajtó, hogy ki lehet az ördög ügyvédje... Szájert pedig egyenesen a titkos szolgálatok csalták tőrbe. Jut eszembe mi van a táskájában talált ekivel? Jár elterelésre? Ugyanis a Magyar törvények is vonatkoznak rá. Mellesleg meddig tart írni egy ilyen jelentést utólag? Az ellenzéki érzelmű semmit nem hisz el a hatóságoknak és a médiának. Túl sokat hazudtatok. Annak mi is volt a következménye? Ezért nem működik semmi amivel próbálkoztok még ha igaz is. Sőt hitelesítitek a csávót. Nem ütnétek ennyire ha nem égne a ház. De hogy a kérdésre is válaszoljak. Amit mond a főnök. Ha azt mondja körömszakadtáig védenéd(mint Jeszi a pedo bűnsegédet)ha meg nem azt akkor relativizálgatva hümmögnél, meg különben is te mindig is tudtad, hogy egy féreg, aztán bezzeg libshiznél. A csávó meg kapna csendben valami zsíros állást, ha eleget tud és tartja a száját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!