„Azt sorolhatnánk hosszasan, hosszasan” – nem kímélték a Tisza Párt tüntetői Magyar Pétert (VIDEÓ)

2024. október 07. 14:32

Enyhén szólva sincsenek megelégedve a Tisza Párt elnökével.

2024. október 07. 14:32

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

Vasárnap a Mandiner is beszámolt róla, hogy a Pesti Srácok szerzője, Varga Ádám magára ragasztotta a házilag készített „Tisza párt sajtó” matricát, hogy a Tisza-hívek szóba álljanak vele. A PS szerzője azt írta: „szinte a nulladik pillanatban levették, hogy nem közéjük tartozom”.

Ennek ellenére sok érdekességet megosztottak a tüntetők a Pesti Srácok szerzőjével. Varga Ádám többek között arra volt kíváncsi, hogy mi az, amit a legkevésbé kedvelnek Magyar Péterben.

Azt sorolhatnánk hosszasan, hosszasan”

– fejtette ki az egyik résztvevő. „Nem őt tartom a legérzékenyebb, legempatikusabb embernek” – folytatta a tüntető.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. október 07. 16:25
Minap azt álmodtam, hogy Magyar Péter felkutatta öseit, hátha van közöttük nemesi címmel rendelkezö köbüki, hogy aztán azzal is elhenceghessen, emelje a vele a saját ázsióját. Hát képzeljétek sikerrel járt. A tatárjárás alatt volt egy Báró Poloskai Magyar Lóránt nevö gyarló kisnemes, aki Muhinál átállt a tatárokhoz és Batu Kán agitproposáig vitte. Kezdetben közkedvelt személy volt a tatárok között, de elbízta magát, túljátszotta a szerepét, hamis hadijelentéseket kürtölt világgá, amit az ellenség aztán kihasznált. Ezért Batu Kán 2 évi szolgálat után ünnepélyesen felmentette, kapott egy láda aranyat, majd ezt követöen felnégyeltette. Így a család négy ágra szakadt, az még nem tisztázott, hogy a mi Petink melyik ágról szakadt le. No erre a durranásra ébredtem.
Ekrü
2024. október 07. 15:45
ThunderDan 2024. október 07. 14:59 "Apropó: Tóni elmenekült már a magángépén?"- Van egy olyan érzésem, hogy Magyar Péter fog lassan, ha csak ennyi embert tud felmutatni a tüncikézésein...XDD
Ekrü
2024. október 07. 15:42
Jesszuson , de nagy Isten állatkertje. Ezek jobban rühellik Magyar Pétert mint mi, de ugye az a bizonyos "orrbefogva"...Csak szólok, így már 2022-ben sem jött be... A riporter srácnak minden elismerésem! Eszméletlen jó fej volt és láthatóan ezt még a tüncikézők is respektálták...XDDD
3baljoska61
2024. október 07. 15:40
Ez a Magyar pont ugyanolyan szélhámos, mint Orbán. Végtére is elvtársak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!