Magyar Péter újabb ügye az ügyészségen landolt

2024. szeptember 07. 11:43

Tényi István kivizsgáltatná a speciális kórházi ellátásokkal kapcsolatos állításokat.

2024. szeptember 07. 11:43
null

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Vesztegetés gyanúja miatt fordult az ügyészséghez a Magyar Péterről megjelent újabb információk alapján a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István – adta hírül a Magyar Nemzet, miután a lap korábban azt írta, hogy a Tisza Párt elnöke az elmúlt években

magának, családtagjainak, illetve egy ismerősének intézett ellátást a Honvédkórház speciális rendeltetésű centrumában.

Tényi a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnek címzett levelében az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérte a nyomozóhatóságtól.

Ahogy lapunk is beszámolt róla, Magyar korábban a kórházi hecckampánya kapcsán invitálta találkozóra Takács Péter egészségügyért felelős államtitkárt, mondván, hogy mutassák meg együtt, milyen VIP részlegen gyógyulhatnak a kormány tagjai a Honvédkórházban, miközben az egészségügyi intézményekben nincs elég klíma.

Az államtitkár azonban alaposan helyretette a Tisza Pért elnökét, különösen nagy pofátlanságnak nevezve, hogy 

éppen Magyar Péter hergel VIP-ellátást emlegetve, miközben ő maga számtalanszor követelt magának és az ismerőseinek VIP-ellátást a volt feleségére hivatkozva.

A Magyar Nemzet pénteken részletes felsorolást közölt, kik és hány alkalommal vettek igénybe a speciális ellátást, akik Magyar Péterhez köthetők.

A Mandiner az ügyben megkereste Magyart, aki Facebook-bejegyzésben reagált. Ebben határozottan tagadta, hogy bármikor is feküdt volna a speciális részlegen, ahogy azt is, hogy rokonainak, ismerőseinek intézett intézett volna ellátást a Honvédkórházban. 

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli567-2
2024. szeptember 09. 17:36
Ma épp a Mandiner című szennylappal szemben nyertünk helyreigazítási pert. Hiába hoztak még egy hazudozó tanút is. Ez a nyolcadik nyertes perünk volt csak az ötkertes mesedélután kapcsán. Összességében már harminc nyert per fölött tartunk. Ezt kell majd kiírnotok 30 napra a címlapotokra skacok: “valótlanul híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti belvárosi szórakozóhelyen nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.” Ja, és fizethettek még 2000 euró perköltséget.
Lajoss
2024. szeptember 09. 15:04
Tényi nertárs,te nagyon hülye,fideszes minisztériumi dolgozók engedélyezhették,akkor most mi van?!
Zokni
2024. szeptember 08. 22:17
“…a pedagógusok, köztisztviselők, tűzoltók, honvédség, kórházi dolgozók stb. is a mi közpénzünkből élnek!!!” - írja Ízisz ukránbarát eftárs, h “közpénzből élő kormánylapként” emlegetem Mandit. Megnéztem, 27529 hozzászólása van itt egy embernek, és nem tudja, hogy a KÖZkiadásoknak MINDEN magyar állampolgárt kell szolgálnia, mert MINDEN magyar állampolgár adójából jön össze. Ahogy az orvos, - aki állami rendelőben dolgozik -, minden szavazót egyformán kezel. Ez itt azért is érdekes, mert a “dollárbaloldal” jelzőt használja, miközben ezen az alapon a “forint-tolvaj jobboldal” kifejezést kellene Orbánékra alkalmazni. (CSAK a Kesma 60 mrd állami Ft-ból gazdálkodik…)
SABOTAGE
2024. szeptember 08. 20:30
Pedofideszes szarok!!!! Gyurcsányt se tudtátok sittre vágni, akkor hogy akarjátok a saját borjatokat, ti mocskos maffiózók !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!