Felszólítom Karácsony Gergelyt és Magyar Pétert, hogy álljanak a budapestiek elé és valljanak színt, miről egyezkednek a szivárványkoalíció füstös szobáiban!

2024. szeptember 27. 13:42

Elég a titkos paktumokból!

2024. szeptember 27. 13:42
Szentkirályi Alexandra
Szentkirályi Alexandra
Facebook

Nyitókép: Molnár István Péter / Magyar Nemzet

„Egy napja nem tudjuk, hogy Karácsony Gergely és Magyar Péter miről egyeztettek tegnap zárt ajtók mögött.

Jövő hét keddtől már az új közgyűlésnek kell képviselnie a fővárosi emberek ügyeit, de a szivárványkoalíciós fiúk még azon kluboznak, hogy ki vigye a nagyobb szeletet a tortából. A budapestiek ügyei pedig fél éve gazdátlanul állnak.

A fővárosi emberek többsége a változásra szavazott és biztosan nem arra, hogy Karácsonyék az eddigieknél is zavarosabb paktumok mentén, politikusok erkélyén döntsenek Budapest legfontosabb kérdéseiről.

A főpolgármester egyszerűen semmibe veszi azokat a budapestieket, akik nem őt támogatták a szavazatukkal és a Közgyűlés legtöbb szavazatott kapott Fidesz frakciójával, a választások óta eltelt időben egyetlen egyeztetést sem kezdeményezett.

Elég a titkos paktumokból! Itt az ideje, hogy ne az emberek feje fölött döntsenek a város ügyeiről.

Felszólítom Karácsony Gergelyt és Magyar Pétert, hogy álljanak a budapestiek elé és valljanak színt, miről egyezkednek a szivárványkoalíció füstös szobáiban!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bazilka
2024. szeptember 27. 15:07
"egy napja nem tudjuk" egy napja el kéne venni tőle is a telefont ez a nő szegény egyre hülyébb
Vasalo
2024. szeptember 27. 15:00
Hahne itt pontosan elmondja, hogyan müködik a “nyugati demokrácia “ https:// youtu.be/hQWwprs-ZnE?si=gBrk6oEenY91hfdE Érdemes végighallgatni.
nyugalom
2024. szeptember 27. 14:56
A sunyi meg a narcisztikus verkomcsi, sorosháttérrel!
Kétes
2024. szeptember 27. 14:46
Egy pszichopata, egy drogos, egy megszállott és egy teszetosza. Tényleg ezek fogják irányítás Budapestet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!