Ez a Lolka és Bolka kinézetű kisfiú arról delirál, hogy mesterséges intelligencia elemzi az ő „nagyívű” megszólalásait

2024. szeptember 29. 08:52

Péter, neked segítségre van szükséged!

2024. szeptember 29. 08:52
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„Nem is vártam mást a feleségét, három gyermekének az anyját lehallgató, megzsaroló, majd eláruló magyar pétertől. Ez a Lolka és Bolka kinézetű kisfiú arról delirál, hogy mesterséges intelligencia elemzi az ő nagyívű – mit is? – állítólagos megszólalásait, pedig valójában pszichiáterre lenne szüksége.

Valakire, aki segít neki megbékélni a nőkkel, akiket egyébként szerintem gyűlöl és megvet, és szembenézni saját magával, az indulataival és félelmeivel.

Péter, neked segítségre van szükséged‼️A nagykövetség munkatársai olyan dologba hajszolnak bele, ami nem csak az intellektuális képességeidet haladja meg, de felőrli a pszichédet is.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeraMayer
2024. szeptember 29. 11:28
Helyesen Lolek és Bolek, lengyelül: Lolek i Bolek, mert a Lolka, Bolka már ragozott név (Loleknek és Boleknek), a lengyel cím Przygody Lolka i Bolka (szó szerint fordítva: Loleknek és Boleknek a kalandjai). Az -a végződésü nevek a szláv nyelvekben női nevek, például Majka = Marika.
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 11:22
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­n­­c­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
zatoicsi
2024. szeptember 29. 11:20
Cselédprolik királya.
kokrowatz-0
2024. szeptember 29. 11:20
hová tűntek az elmaradhatatlan géppisztolyos képek, bátorember?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!