Vona Gábor: Magyar Péter nem merte velem vállalni a vitát

2024. augusztus 05. 20:50

Úgy tűnik, az egykori Jobbik-vezető ismét felkínálkozott Magyar Péternek és pártjának.

2024. augusztus 05. 20:50
Vona Gábor

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Fontos szerepet szán magának, és a Második Reformkornak Vona Gábor pártelnök, a Jobbik egykori vezetője abban az esetben, ha 2026-ban Magyar Péter és a Tisza Párt nyerné az országgyűlési választásokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

A párt a június 9-ei választásokon mindössze 31 ezer szavazatot kapott, ennek ellenére Vona Gábor kifejtette, egy hosszútávú projektként tekint pártjára. Ez az érzés pedig csak erősödött a pártelnökben annak tudatában, hogy az új ellenzék, vagyis a Tisza milyen politikát folytat. Vona Gábor az Ultrahang műsorában utalt rá, hogy fontos szerepet szán a Második Reformkornak. Magyar Péterre utalva kiemelte:

nagyon nagy szükség lesz egy olyan fékre az új kormányban, amelyik képes higgadtan, józanul végiggondolni dolgokat, és a felelőtlenség, a hűbelebalázs mentalitás, a forrófejűség nem viszi bele valami olyan dologba, aminek egész Magyarország a kárát láthatja.

Vona Gábor felidézte, nemsokkal színre lépése után vitára hívta Magyar Pétert. A Tisza Párt elnökével találkozott is, egyeztetett a vita részleteiről, végül Vona szerint 

Magyar Péter, bár nagyon sok dologba egyébként bátran beleállt, ezt a vitát nem merte vállalni velem.

„Én nem Facebook kommenteket várok, hanem azt mondom, hogy üljünk le és beszélgessünk Magyarországról, és visszatérve az eredeti kérdésre. Én úgy érzem, hogy nem én személy szerint, hanem én és a 2RK lehet képes arra a mai magyarországi politikai palettáról, aki képes a Tiszát megfékezni, vagy ahogy viccesen szoktuk mondani, ha már az első reformkor is Tisza szabályozásról szólt, akkor szóljon a második reformkor is a Tisza szabályozásról” – utalt az együttműködés lehetőségére Vona Gábor. 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 07. 07:43
Gábor,te már csak múlt idő vagy…
madras
2024. augusztus 06. 18:06
Elvégre Vona is olyan Gerictelen féreg, mint MP, összeillenek.
rorshock
2024. augusztus 06. 17:39
És ki fékezne kit, meg mit az új kormányban? Amúgy pont az ilyen gigászok csatájára van szükség, halivúdifiúk!
patriota-0
2024. augusztus 06. 12:45
Velem se vállalta. Már megbocsáss kedves Gábor, de te ki a fasz vagy, hogy leálljon veled vitázni? Még én se állnék le veled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!