Nagyon rosszul járt a Magyar Péter-hívő megmondóember, ezt megemlegeti, az biztos

2024. augusztus 04. 07:48

Kifigurázta egy zenész nagyszájú balos megmondóembert, Puzsér Róbertet.

2024. augusztus 04. 07:48
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Felhévizy lázban ég, hiszen imádja a sportokat és nagyon szeret szurkolni a magyar versenyzőknek. A párizsi olimpia botrányos megnyitója sem vette el a kedvét, minden magyar vonatkozású eseményt igyekszik követni. Böngészi a netet, hogy mikor kezdődnek a versenyek. Éppen a programot nézegette, amikor kopogtak az ajtaján.

Meglepetésre, Reinfrank néni állt az ajtóban, és mosolyogva mutatta a telefonját:

– Kedves Félix, ezt mindenképpen látnia kell. Én nem vagyok nagy híve a modern zenéknek, de ezt meg kell hallgatnia. Képzelje szerkesztő úr, ez az előadó Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer-show-ban debütált, majd a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali figuráról, Magyar Péterről komponált egy zseniális számot Hej, Vargáné! címmel, ami futótűzként terjedt el az interneten, és nagyon keményen rávilágított a Tisza Párt elnökének botrányos ügyeire.

Most azonban végre kifigurázta a nagyszájú balos megmondóembert, Puzsér Róbertet is. Magyar Péter legújabb híve az elmúlt időszakban kapott már pofont Ábrahám Róberttől, a PestiSrácok publicistájától is, de ez a rapszám vitriolos szövegével felér egy újabb pofonnal – mondta mosolyogva Reinfrank néni, majd megmutatta Félixnek a Wellor nevű titokzatos előadó zenéit sorban.

Felhévizy meghallgatta a számokat, és pozitívan csalódott. Rendkívül jól eltalált, valóban csípős szövegek, kellemes zenei aláfestéssel. A Puzsérról szóló szám különösen jól sikerült, bár a Magyar Péterről szóló zene már jóval túl van a százezer megtekintésen. Érdemes néhány sort idézni az új, Puzsér című számból:

Színleled, de nem vagy bátor,

csak egy bukott prédikátor.

Minden akarsz lenni egyszerre,

így könnyű ám rákapni a szerre!

A számlatömb a kedvenc olvasmányod,

Magyar Péter lett az új bálványod.

Az egésznek nincs erkölcsi haszna,

még sorban áll, aki pofán b…szna.

Ez van, ha nem szeded

a recept szerint a gyógyszered.

A lelkiismeret akkor sem gátol,

ha kapsz egy sallert az Ábrahámtól.

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2024. augusztus 05. 11:36
"Kifigurázta egy zenész nagyszájú balos megmondóembert, Puzsér Róbertet." ha már megkapjátok a tóniminisztériumból, hogy mit kell itt lehozni a fideszes hányedékmédiából, legalább egyszer olvassátok már el, mielőtt ideokádjátok a csőcseléketeknek a moslékot, agyatlan, szervilis balfaszok.
sagirdilsiz-2
2024. augusztus 04. 20:05
Reinfrank néni dugni akar, vedd már észre Félix.
Krupp Skya
2024. augusztus 04. 13:46 Szerkesztve
Puzsér Roberta: A söntéserkölcs térnyerése és legitimációja Csak ebben az ÁVH-s söntésben a kiszolgáló leányzó Puzsér Berta .ro
Modul
2024. augusztus 04. 09:27
"Wellor nevű titokzatos előadó" AI generálta. Van akiknek csak ennyire futja, de legalább fel se tűnik. Szervilizmus megbéklyóz, és ez kihat a kultúrátokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!