„Magyar Péter fikapolitikát folytat” – a Tranzit résztvevői a Fidesz 2026-os esélyeiről és a Tisza Pártról (VIDEÓ)

2024. augusztus 25. 18:31

A belpolitikai uborkaszezon véget ért, és a Tranzit fesztivállal elstartolt az új közéleti évad. A résztvevőket kérdeztük Magyar Péterről és a Fidesz előtt álló új kihívásokról.

2024. augusztus 25. 18:31
Tranzit

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Nekünk valójában egy feladatunk van, a magyar emberekért dolgozni” – tette világossá a Mandiner kérdésére Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója. A Tranzit Fesztiválon arról kérdeztük a kormánypárti politikusokat és közéleti szereplőket, mire számíthatunk a belpolitikában a következő időszakban.

Magyarország geopolitikai helyzete, a családvédelem, a határvédelem és a békepolitika mellett arra is rákérdeztünk, mit gondolnak Magyar Péterről és a Tisza Pártról, hogyan hat a Fidesz politikájára.

Magyar Péter és a Tisza Párt politikájáról nem tudok mit mondani, mert egy fikapolitikát folytatnak, tartalmi kérdésekben semmit nem árultak el, mit gondolnak a világról és a Magyarország szerepéről, a magyar emberek jövőjéről 

– fejtette ki a véleményét Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatója, aki mellett kifejtette véleményét Menczer Tamás, Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Deák Dániel, a XXI. század elemzője és Hoppál Hunor, a Pesti Srácok újságírója.

 

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 29. 20:51
Péter leépítí a NER-t…vége a szabadrablásnak… 🙂🇭🇺🙂❤️🤍💚🙂🇭🇺🙂
Skywalker_bp
2024. augusztus 26. 08:44
4 db 2/3 - os ciklus, teljes politikai mozgástér. EU pénzesô. És itt tartunk. Múlt héten eltörik egy sín Lepsénynél és leáll a Dél Balaton. Tegnap kisiklik egy intercity a Keletiben. Az ivóvízhálózatunkból hiányzik ezer milliárdnyi elhalasztott beruházás. A lepusztult kórházainkban nincs klíma. A nyugdíjrendszerünkben nincs harmadik pillér. Hiányzik több ezer orvos és több ezer tanár. Nemzeti tôkésosztályunk viszont van. És az Orbán család ennek része. A NER mérlege nettó botrány. Maga a nettó botrány.
pollip
2024. augusztus 26. 08:39
MP a társadalom szöveteit kezdte el lerombolni. A híveit az egészségügy, a kórházak, az orvosok, a nővérek ellen lázitja! Nem régen kórházba kerültem és csak a köszönetemet tudom kifejezni az egészségügyi dolgozóknak! MP majd rájön, hogy az ő szektájából is kerülnek kórházba a hívei és más a valóság,mint amit elhitet velük. Az egészségügy hatalmas intézményi rendszer, ha valaki akar, mindig talál kitört ablakot, leálló liftet......stb. De rendbe hozzák, megjavitják.....
Skywalker_bp
2024. augusztus 26. 08:19
Fikapolitika 🤣🤣🤣 Azt jól látom, hogy a Mandiner elfelejtett beszámolni arról, hogy tegnap este a Keletiben kisiklott az Intercity? Meg arról is elfelejtett beszámolni, hogy Lázár János állíttatta le a fejpályaudvari sínszakasz felújításokat és ô állította le az intercity beszerzéseket is 2022-ben? Mert akkor már megroppant a költségvetés a téves orbáni gazdaságpolitika miatt és akkor már ment fû alatt a tûzoltás? Juhú! Hasít a NER. Csak mondom, hogy az einstandolt ivóvízhálózatunkból is ezermilliárdnyi beruházást mulasztott el eddig a NER. Nemcsak a kórházainkat hagyta a Fidesz lerohadni, nemcsak a nyugdíjrendszerünkbôl hiányzik a magánnyugdíjpénztári harmadik pillér, de mindenünket hagyott lerohadni a négy 2/3-os kormány ami elvben közös és ami nem lopható már. A nemzeti tôkésosztály és az Orbán család a NER egyetlen valódi nyertese. Ezért árad a Tisza. És ez még csak a kezdet. 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!