Kedves Péter! Örülök a nyitottságodnak. Én továbbra is várom a vitát

2024. augusztus 14. 21:29

Lenne miről beszélni.

2024. augusztus 14. 21:29
null
Vona Gábor
Vona Gábor
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner.hu

„Péter Magyar ma az interjúja végén megköszönte a lehetőséget, miután az ATV riportere jelezte, szívesen megrendeznék az elmaradt vitánkat. Kedves Péter! Örülök a nyitottságodnak. Én továbbra is várom a vitát. Nagyon örülök, hogy az egyik legutóbbi YouTube-videódban te is jelezted, nemsokára bepótoljuk azt. Lenne miről beszélni. Orbánnak '26-ban mennie kell, de nem elég egy vezérváltás, hanem valódi kormány- és rendszerváltás, valamint politikai kultúraváltás kell!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madras
2024. augusztus 16. 09:58
Orbánnak '26-ban mennie kell" Vagy nem.
melybuvar
2024. augusztus 16. 09:45
Sajna Terry Black már nem let vele, hogy mentálisan támogassa. Milyen vita lesz - szerelmi cívódás?
Gullwing
2024. augusztus 15. 22:36
Zazrivecz és selyem majom, két olyan alak aki azért került a bllibcsik oldalára mert a jobboldalon megbukott..
flesh ripper
2024. augusztus 15. 19:36 Szerkesztve
Závricsek..., vagy Zázrevic? Ki vagy te leselejtezett, kudarcos, lyukra futott, bukott, nyomorult senki? Próbálsz rámászni a poloskára, mint az a parazitoid* tetűfaj, amely a poloska petéibe rakja saját petéit, így a fejlődő lárva felfalja a poloska utódait. (*A parazitoid és a parazita közötti különbség, hogy előbbi megöli a gazdaszervezetet, melyen élősködik). Lehet, hogy Zázrivecz (anyja után, Petrinyecz) Gavril, még hasznos lehet, ha lerakja petéit Poloskapeti tojónyílásába, csak ahhoz előbb le kell hámoznia vajszínű szterccses buzinaciját Petikének és síkosítania sokat tapasztalt nyelvével... Ja, ez menni fog a Zazreviczkijnek! Lásd Spinoza, ahol Hellermama spináján gyakorlatozott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!