Jakab Péter beismerte: nincsen nép a Nép Pártján mögött

2024. augusztus 21. 06:12

Kénytelen volt elismerni a bukott Jobbik-elnök, hogy nem tud tömegeket megmozgatni Magyarországon.

2024. augusztus 21. 06:12
null

Nyitókép: Mandiner/ Ficsor Márton

A minap osztott meg egy Facebook-posztot Jakab Péter, amelyben továbbra is előrehozott választásokat követel, ám bejegyzésében van egy érdekes, ám annál beszédesebb passzus:

A Nép Pártján ezért ismét kezdeményezi a parlament feloszlatását, és az előrehozott választás kiírását. Azonban azt is látjuk, ezt egyedül nem fogjuk elérni. Szükségünk van az utca, a tömegek támogatására. Ma egy ember van, aki képes tömegeket megmozgatni. Magyar Péter”

– írja a Nép Pártján elnöke, aki ezzel úgy tűnik, arra következtet, hogy a Nép Pártján mögött mégsincs nép, és nincs elég támogatója. 

Ismert: Jakab Péter még Jobbik-elnökként kötött paktumot Gyurcsány Ferenccel, ami tovább mélyítette azt a válságot, amelyben a párt már akkor is szenvedett. Akármi is volt a terve vele, nem jött össze, Jakabot megbuktatták, aki aztán ki is lépett a pártból, és létrehozta a Nép Pártján mozgalmat. 

Kapcsolódó vélemény

Vona Gábor

Facebook

Idézőjel

A helyzet az, hogy a paktumban van logika, méghozzá „nagyon is”.

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. augusztus 23. 23:04
Na mi van, mamuszpeti? Egyedül nem megy? Röhejes vagy, amikor felállsz a Parlamentben és elmondod, hogy oszlassa fel magát a Parlament. Nem azért voltak a választások, nem azért szavaztunk több, mint három millióan Orbánra, hogy rá egy évvel feloszlassuk. Már csak a falusi kutyák mennek utánad, te bukott, pimasz tróger!
madras
2024. augusztus 23. 11:31
Fél a Petya, hogy 2 év múlva el kell neki menni dolgozni, ezért most csontig nyal (a Vonával és a Gyöngyösivel együtt) az MP-t támogató Soros-maffiának.
kisstomi-2
2024. augusztus 21. 16:04
Soha nem tudtam komolyan venni Jákobot, ahányszor kinyitotta a száját, annyiszor kapott el a röhögés ! Ez a beszédhibás nímand akar parlamentet "oszlatni" ? Maradjon inkább a "parízernél", az jobban passzol hozzá, meg a BKV ellenőr, dörgölheti hozzá a kiflijét látástól mikulásig !
atti64
2024. augusztus 21. 13:42
PARIZERES PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!