Cáfolta Magyar Péter állításait a Péterfy Sándor Utcai Kórház

2024. augusztus 15. 20:05

Magyar Péter sugallata, miszerint a teljes kórház területén 38 fokos hőmérséklet lenne, félrevezető.

2024. augusztus 15. 20:05

Nyitókép: Képernyőfotó/Hírtv

Az elmúlt napokban Magyar Péter egy videóban hőmérsékletméréseket végzett a Péterfy Sándor Utcai Kórházban. Magyar Péter a videóban arról számolt be, hogy a kórházban 38,4 fokos hőmérsékletet mértek, ami alapján azt sugallta, hogy a kórház teljes területén, beleértve a kórtermeket is, ilyen magas hőmérséklet uralkodik. Az állításai komoly visszhangot váltottak ki, azonban az Origo megkereste az érintett intézményt, hogy tisztázzák a helyzetet.

A kórház válaszlevelében határozottan cáfolta Magyar Péter állításait. Közleményük szerint 

a 38,4 fokos hőmérsékletet egy speciális helyiségben, egy üvegfalú, fémvázas lépcsőházban mérték, amely az épület legmagasabb pontján található. 

Ez a helyiség nem egyenlő a kórtermekkel, így Magyar Péter sugallata, miszerint a teljes kórház területén ilyen magas hőmérséklet lenne, félrevezető.

A kórház emellett arra is reagált, hogy a politikus egy videóban azt állította, hogy a kórház vezetése leláncoltatta a főbejárat ajtaját, hogy megakadályozza az ő bejutását. A kórház közleménye szerint azonban nem volt szó az ajtó bezárásáról, csupán annak behajtását kérték a biztonsági szolgálattól, hogy ne akadályozzák a betegellátást. Az ajtóra helyezett láncot a biztonsági őr saját kezdeményezésére tette fel, és azt az intézmény vezetése azonnal eltávolíttatta, amint értesültek róla.

A kórház hangsúlyozta, hogy mindenféle külső befolyás nélkül igyekeznek pontosítani a politikus látogatásával kapcsolatos állításokat. A közleményben kiemelték, hogy az intézmény nem kíván politikai eszközzé válni, hiszen elsődleges céljuk a betegek ellátása és biztonsága.

 

 

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 17. 09:13 Szerkesztve
Jah, majd pont az elmebeteg, bántalmazó, betegesen hazudozó f@szkalap fogja itt megmagyarázni a tutit... Az egész a FOS-nak, meg a Facebooknak, meg az agyatlanoknak készült szar propaganda anyag, semmi más. A f@szinak fingja sincs az egészségügyhöz.. Eddigi tevékenysége kimerült annyiban, hogy elhívatott egy mentőt valaki más elől a kib@szott "öngyilkosságához"... Az egészségügyben sok teendő van még, de a legkevesebb a "KLÍMA probléma"....
Agica19
2024. augusztus 16. 19:39
Ez a Peti, egy gőgös pöcs. Az okos nagymamám mondta, hogy a gőg után jön a bukás.
valerian-0
2024. augusztus 16. 14:13
Poloska annyira otrombán hazudozik már, hogy már saját szekértolói is kezdik megkérdõjelezni, hogy érdemes-e egy mitomániás pszichopata mellett tovább égetni magukat. Egyre kevesebb a lájk (mert poloska a lájkokban méri a sikert) ezért egyre több új közösségi oldalt hoz létre, hogy többnek látszék. Valójában poloska egy szánalmas, rövid távú, egyszer használatos eszköz, épp úgy, mint a trágár kis seggfej, a proli ivadék pankotay lilike.
ptrfarkas43
2024. augusztus 16. 11:12
Biztos az otthonról vitt higanyos lázmérővel szaladgált, amit elfelejtett lerázni. Nem hihető, hogy mindenhol ugyanaz a hőmérséklet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!