Nyugat-Európában egy ilyen botrányba már belebukott volna egy politikus – kemény üzenetet kapott Magyar Péter

2024. július 21. 13:24

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség már vizsgálja a feljelentést.

2024. július 21. 13:24
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

 

Szexuális kényszerítés gyanújával tett feljelentést Tényi István a Tisza Párt alelnökével szemben, miután a napokban a TV2 kamerájának számolt be egy nő arról, hogy Magyar Péter erőszakoskodott vele. Az esetet már a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálja. 

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját”

– mondta a nő.

Hollik István kormánypárti képviselő az üggyel kapcsolatban kijelentette: Nyugat-Európában - amire ő oly gyakran hivatkozik - egy politikus karrierjének már rég a végét jelentette volna.

Magyar Péter politikai színre lépése óta botrányt botrányra halmoz, kezdve a felesége lehallgatásán át a diszkóban művelt viselkedésén keresztül”

– tette hozzá a politikus. 


 

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­­k­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­s­z­e­­­x­i­ ­­­p­­u­­n­c­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
p3d0fidesz
2024. július 22. 16:14 Szerkesztve
Nyilván átküld majd ilyen képeket, mert ennyire hülye :) ti ezt el is hiszitek, igaz? Mint anno Terry Black + Vona, az is nevetséges volt, azt is rengetegen beszopták. Hiába, na, prosztó prolik országa ez, de már nem sokáig, hamarosan takarítás! Tiborcz-gyerek már menti a vagyont
Isten jobb keze
2024. július 22. 07:21 Szerkesztve
A Tv2, meg az a nő is csak rogán művek, vagyis kitaláció, az agy mosott szekta tagokat belehúzták is mételten a faszerdőbe 😂😂😂😂
hivor
2024. július 21. 20:53
Apad a Tisza árad a Pisa! Fehér farmer, elől sárga, hátul barna csíkkal eladó! Kizárólag Tiszásoknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!