Niedermüller nagyon keményen odaszúrt Magyar Péternek

2024. július 14. 07:04

Ezt nem teszi zsebre, az biztos.

2024. július 14. 07:04
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

„Niedermüller Péter volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. A DK-s polgármester a beszélgetésben először bírálta, hogy már nem a polgármesterek alkotják a Fővárosi Közgyűlést: 

»Nem gondolom, hogy bárkinek is ártani akarnak, de nem látom, hogy ebben a testületben ott lenne az a várospolitikai, az a szakpolitikai tudás, amelyik több, jobb, innovatívabb, európaibb, mint volt, amikor kerületi polgármesterek voltak benne.«

Majd keményen odaszúrt a Tisza Pártnak és a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar Péternek:

»De most bekerülnek olyan emberek a testületbe, akik életükben nem láttak önkormányzati munkát, amit persze meg lehet tanulni, de hogy ezt pont a Fővárosi Közgyűlésben kell-e, ebben a tekintetben kétségeim vannak.«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2024. július 19. 13:04
Az egyik senki piszkálja a másik senkit. Nagy a baj.
syphax
2024. július 16. 04:41
NIEDERSCHWARZENGEBAUERDORFERNPÖTSCHINGER PETER-NÉL KIBORULT A BILI.
2024. július 15. 22:04 Szerkesztve
azért ez így nagyon vicces, és egyben szánalmas... emlékezzünk csak, nem volt az olyan régen, öt éve az eu-s választások után... NP azt nyilatkozta, miután nem jutott be az ep-be, hogy ő tutira nem fog indulni az önkormányzati választásokon, mert ahhoz ő nem ért, az egy speciális-specifikus terület... aztán mit ad isten... elindult a 7. kerületben, és meg is nyerte, annak ellenére, hogy még csőbalos ismerőseim se rá szavaztak, mert szerintük az előző polgármester kiváló volt... most tényleg, ez az ember kritizálja hozzá nem értéssel (MSZ)MPetya bérenceit?
Kotucso
2024. július 15. 20:52
Ahogy ti elkormányozzátok Budapestet, azt ezen a színvonalon egy elmegyógyintézetből összeverbuvált társulat is lazán megcsinálná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!