Nem véletlen vette fel EP-mandátumát Magyar Péter – életviteléhez kell a magas fizetés

2024. július 18. 10:47

A Tisza párt politikusa korábban a világ legnagyobb kamuállásának nevezete az EP-képviselőséget, most azonban mégis ott ül az Európai Parlamentben.

2024. július 18. 10:47

Nyitófotó: Magyar Nemzet/képernyőfotó

Noha a kampányt végighazudva Magyar Péter több hónapon keresztül azt ismételgette, hogy nem kell neki a pénzes európai parlamenti állás, a választást követően bejelentette, mégis beül az unió döntéshozó testületébe – számolt be cikkében a Magyar Nemzet. A cikkben kiemelték, hogy Magyar korábban hangsúlyozta azt is, ő nem brüsszeli bárokban akarja múlatni az időt. Ehhez képest pár nappal később egy budapesti elit szórakozóhelyről dobták ki, mert részegen mulatva nőket inzultált, 

valakinek elvette a telefonját, amit a Dunába dobott. Utóbbi ügyben a rendőrség is nyomoz.

Emlékeztettek a cikkben, hogy Magyar korábban így fogalmazott: „Mi mindig értetek fogunk dolgozni a nap 24 órájában és a hét 7 napján. […] Nem mindegy, hogy az ember a nap 24 óráját munkával tölti, vagy egyébként teniszezik kint Brüsszelben, vagy egyébként klubokba meg bárokba jár. Erre is tudok példát mondani. Én nem így fogom múlatni az időt – mondta Magyar Péter, amikor bejelentette, hogy korábbi állításával szemben felveszi az uniós képviselői mandátumot”.

A Nemzet azt írta, hogy ezzel a bejelentéssel a Tisza Párt alelnöke elismerte, hogy 

végighazudta a választási kampányt, hiszen többször is elmondta, hogy neki nem kell milliós fizetéssel járó uniós állás. 

Fölhívták a figyelmet arra is, hogy a politikus nyilatkozatának időpontja is érdekes. A bulizás elleni szólamait ugyanis Magyar június 18-án fogalmazta meg, három nappal később viszont testőrök gyűrűjében kellett kidobni egy szórakozóhelyről, mert konfliktust okozott. A Nemzet cikkében emlékeztetett, hogy az Ötkert nevű elit szórakozóhelyen Magyar erősen ittas állapotban fiatal lányoknak tett ízléstelen megjegyzéseket, 

s előfordult, hogy szexuális ajánlatot is.

A Magyar Nemzet azt is fölidézte, hogy a bulizást szavakban elítélő politikus hogyan viselkedett a diszkóban: az est folyamán több vendéggel összeszólalkozott, mert több szórakozó nő párja is a helyszínen volt, akik számonkérték rajta a botrányos viselkedést.

Azt est folyamán pedig az egyik férfi kamerával rögzítette Magyar balhézását, s ezért a politikus elvette tőle a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket, 

amiért garázdaság miatt folyik nyomozás.

A cikkben azt is kiemelték, hogy a Ripost korábban megszólaltatott szemtanúkat, köztük egy édesapát, aki felháborítónak találta Magyar Péter elfogadhatatlan magatartását és a fiatal hölgyeknek címzett beszólásokat. 

A Magyar Nemzet szerint a diszkóbotrány alátámasztja azt, amiről Varga Judit a Hajdú Péternek adott márciusi interjúban beszélt. Magyar például az egyik görbe estéje után – Varga Judit elmondása szerint – 

részegen ment haza, és hozzávágta egykori felesége hátához a nadrágját az övcsattal együtt.

A cikkben hozzátették, hogy ezeknek a történeteknek a sorába helyezhető el az az eset is, amelyről Magyar egy korábbi randipartnere számolt be. A magát Laurának nevező nő szerint egy társkereső oldalon Magyar Péter jachtozós képekkel igyekezett felkelteni maga iránt az érdeklődést, majd a randin a nő állítása szerint a politikus erőszakoskodott vele, ami miatt szintén feljelentés született.

A Nemzet cikkében kiemelte, hogy Magyar Péter életviteléhez egyértelmű sok pénz kell, 

ezért jól jött számára az európai parlamenti pozíció és az ezzel járó kiemelkedően jó fizetés.

***

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­a­ ­­s­z­e­­x­­i­ ­­p­u­n­c­­­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
EX_Terminator
2024. július 18. 19:22
Pont azért... beül nyomogatja a gombot és felmarkolja a zsét
komloisracok
2024. július 18. 15:43
Poloska
Lajoss
2024. július 18. 14:03
Még mindig nem fogjátok fel,teljesen fölösleges a szemétkedésetek a Magyar Péterrel…teljesen kontraproduktív…🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!