Már 50 ezernél jár a dal, ami nem lesz Magyar Péter kedvence

2024. július 16. 12:48

Wellor, az AI-előadó diszkószámban dolgozta fel a baloldali politikus elmúlt pár hónapját.

2024. július 16. 12:48
Magyar Péter, diszkóbotrány

Nyitókép forrása: képkivágás

Három nap alatt közel 50 ezren hallgatták meg egy teljesen ismeretlen AI-előadó (mesterséges intelligencia segítségével zenét szerző) felvételét,

amely a Tisza Párt alelnökét, európai parlamenti képviselőjét figurázza ki.

A dal a YouTube elnevezésű videómegosztó platformon bukkant fel, de a Wellor nevű dalszerző Bayer Zsolt műsorában is feltűnt korábban egy, az Európai Unióról szóló szerzeménnyel.

Magyar politikai pályáját karikírozó szám gyorsan népszerű lett. A hozzászólok szerint zseniálisan összefoglalja a politikus jellemét. Mások belebegtették, ez lesz az új csengőhangjuk. Többen pedig már most várják a Wellor új dalát. Korábban a Pesti Srácok Facebook-oldalára került fel egy videó, ebben Varga Ádám kiparodizálja Magyart. Az alkotás címe: PÉTERÁPIA – Magyar Péter a pszichiáternél.

Ezt is ajánljuk a témában

Wellor Hej, Vargáné! című számát alább hallgathatják meg:

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000032
2024. augusztus 23. 15:10
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­ ­p­­u­­n­c­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Interista
2024. július 17. 10:44
Jó ,tetszett . Ahogy petike elő adja magát , lesz még ennek folytatása . 👍😁😅
kissb56
2024. július 16. 20:43
Meddig lesz szabadlábon fostos-peti?
Sróf
2024. július 16. 16:02
"A dal a YouTube elnevezésű videómegosztó platformon bukkant fel" Vajon aki ezt leírta, hány éves? a) idősebb, mint 70 b) fiatalabb, mint 70, viszont 70-en túliakra tippeli a mandiner olvasótáborát c) nem ember, hanem mesterséges intelligencia fogalmazta meg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!