Itt vannak az újabb részletek Magyar Péter szexbotránya kapcsán

2024. július 19. 16:01

Még vizsgálják a feljelentést.

2024. július 19. 16:01

Fotó: Magyar Péter/Facebook

Az elkövetés helye szerint illetékes Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségre küldték meg a Magyar Péter ellen, szexuális kényszerítés gyanújával tett feljelentést – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet, hogy a közérdekű bejelentéseiről elhíresült Tényi István napokkal ezelőtt a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnél tett feljelentést szexuális kényszerítés gyanújával. Tényi azt követően lépett, hogy egy nő egy interjúban azt állította: az ellenzéki politikus megpróbálta szexre kényszeríteni.

Tényi a hatóságnak küldött feljelentésében emlékeztetett: nem sokkal a nagy port kavart diszkós ügye után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A TV2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

A számos durva részletről beszámoló nő elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel.

„Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni” – emlékezett vissza a magát Laurának nevező nő.

A hölgy azt is elárulta, a személyes találkozó végül egy ötcsillagos szállodában volt, de 

a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így ő valósággal rettegett tőle. 

Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival.

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­­k­­­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. július 21. 11:08 Szerkesztve
szerintem az ügyészség és a bírói kar meg az ügyvédek pintér sanya meg orbán is le fogja szopni -ahelyett, hogy élve darálnák le és utána kutyakolbászt töltenének belőle milyen egyszerű ember tehetné meg azt, amit ez a féreg ? A kurva anyátok, a mai napig nem tudtátok leválasztani a jogot a politikáról - mindenféle mentelmi jogot meg kell szüntetni - de hát akkor minden rohadt pszichopata aljas gazember politikusnak felelni kellene a tetteiért akár jobb akár bal - akár fidesz akár tisza MENJETEK A PICSÁBA
nyugalom
2024. július 20. 14:22
Hej Vargáné!
gyaloggos
2024. július 20. 11:48
MA is úgy gondolom, NEM MAGYAR PÉTERÉRT szavaztak annyian rájuk, amennyien, hanem ORBÁN VIKTOR ellen! AHOGY BUDAPEST nem KARÁCSONY GERGELYRE szavazott ismét, hanem ORBÁN VIKTOR ellen. S JÓMAGAM meg is értem az indítékot, csak hát ahogy már írtam CSÖBÖRBŐL VÖDÖRBE, pláne LUKAS VÖDÖRBE MINEK?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!