Ebből botrány lesz: Nagy Feró nem bírta tartani a száját, Magyar Pétert és Zelenszkijt is kiosztotta

2024. július 31. 07:39

Súlyos mondatokat mondott.

2024. július 31. 07:39
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Tusványoson készített egy rövid videóinterjút Nagy Feróval, a Beatrice együttes ikonikus frontemberével a Mandiner. A Kossuth-díjas zenész a tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel válaszolt a riporter kérdéseire.

Feró beszélt az erdélyi magyarságról, a világ dolgairól és természetesen Magyar Péterről is, akit rendesen kiosztott. Azonban a legkeményebben a háború kérésében nyilvánult meg:

»Nyilván én is a béke mellett állnék ki, csak nem tudom, hogy megteremthető-e. Mert úgy látom, hogy a nyugati világ meg van bolondulva, egy Oroszországot nem lehet legyőzni. […] Ezt a háborút azonnal le kellene zárni, ezt a pszichopatát, pedig el kellene küldeni, menjen el, színészkedjen, csináljon, amit akar. Itt mindennap emberek halnak meg. […]«

Az énekes-dalszerző legenda rendszeresen kiáll az elvei mellett, bátran vállalja, hogy Orbán Viktorral és a jelenlegi kormánnyal szimpatizál. Decemberben a Magyar Nemzetnek adott egy nagyinterjút, ahol nagyon keményen fogalmazta meg a véleményét és dicsérte a miniszterelnököt:

»Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!«

Most sem okozott csalódást, mindenki megkapta a magáét.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
semjenlova
2024. augusztus 01. 15:46
korszakos értelmiségi a nagy feri..
atti64
2024. július 31. 21:33
IGAZAD VAN FERRO!!!!!!!!!!!!!!BALOLDALI PATKÁNYOK BASSZÁTOK MEG ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gekk
2024. július 31. 19:41
Szegény bazsi, megint csak szarlapátolás a jussa. Mondjuk csak ennyit is ér....
gekk
2024. július 31. 19:39
Mi van illibsi banda, ez még nektek is ciki? Orbit házicsótánya mint nemzetközi tényező....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!