Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Trollok, demagógok, hasznos hülyék

2024. június 14. 06:31

A két legnagyobb párt, a Fidesz és a Tisza stratégiája hasonló: karizmára és agresszivitásra építkeznek.

2024. június 14. 06:31
Hungarians Rally in Support of Orban Rival on Eve of EU Vote
Papp Réka Kinga
HVG

Nyitókép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

„A Tisza Párt karizmatikus, konzervatív, agresszív és arrogáns politikája érdemi megoldásokat nem ígér az ország gazdasági, szociális és morális válságaira, de taktikai haszna nagy lehet. Magyarországon most személyi politika van, és személyi kultusz – ezt igazolta a hétvégi kombinált totó-lottó EP- és önkormányzati választás. A két legnagyobb párt, a Fidesz és a Tisza stratégiája hasonló: karizmára és agresszivitásra építkeznek, és Magyar Péter villámformációja ebben valódi kihívója lett a NER-nek. Nagy feladat lesz a dinamizmust fenntartani a 2026-os parlamenti választásig, addig az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben is le kellene tenni valamit az asztalra, hogy stabil helye legyen a Tiszának a több mint mostoha magyar belpolitikában.

Bőven van erre esély, hiszen Orbán elveszítette korábbi tekintélyét az európai politikai színtéren. A rangját, befolyását korábban erősítő néppárti frakció minden valószínűség szerint most a Tisza tagjait fogadja sorai közé. Ezzel az új együttműködéssel azt is elkeni, milyen felelőssége volt a Néppártnak a Fidesz elkanászosodásában.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 13:59
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­a­­ ­s­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­u­n­­­c­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
kobi40
2024. június 16. 23:06
Ki ez a félnótás?! Bejelentkezett Gázláng-lovag Péter mellé ellenpontnak? 😂😂😂
21 gramm
2024. június 16. 20:34 Szerkesztve
Még mindig a saját buborékjában él. Megállapíthatjuk.
tapir32
2024. június 15. 21:09
Attól, hogy az EP-ben nem tudtak kitalálni semmit a magyar kormány ellen, attól még az ártatlanok, a magyar nép és a magyar diákok büntetése, a pénzünk visszatartása aljasság! Az EP erkölcstelen határozatokat hozott. Az EB erkölcstelen határozatokat hozott. Az EP és az EB erkölcstelen! Ártatlanokat büntetni erkölcstelen! Ártatlanok megbüntetése mellett érvelni erkölcstelen! Aljasság volt, hogy a magyar diákokat, oktatókat és kutatókat büntetik az Erasmus pénzek megvonásával. A hitványak meg támogatták! DK, Momentum. MSZP stb. Nem a nép a hülye hanem, ezek hitványak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!