Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

„Remélem, Karácsony is támogat” – Vitézy Dávid hivatalosan is leadta a fellebbezést

2024. június 12. 17:14

„Húsz kerületből van bizonyítékunk, hogy érvénytelennek számoltak el érvényes szavazatokat” – mondta Vitézy nem sokkal korábban egy sajtótájékoztatón.

2024. június 12. 17:14
VITÉZY Dávid

Nyitókép: Illyés Tibor/MTI

Hivatalosan is leadta a fellebbezést Vitézy Dávid a Fővárosi Választási Irodánál, amely a jogszabályoknak megfelelően még ma át kell küldje azt a Nemzeti Választási Irodának.

Az NVI-nek a leadást követő három napban döntenie kell arról, hogy újraszámolják-e a budapestiek szavazatait.

Vitézy Dávid a leadást követően a sajtónak azt mondta, bízik abban, hogy Karácsony Gergely is támogatni fogja az újraszámlálást, hiszen az ő érdeke is, hogy a budapestiek tisztán lássák, hogy mi a főpolgármester-választás valós eredménye.

Szerintem nem fordulhat az elő, hogy egy ilyen szoros eredmény mellett elmaradjon az újraszámlálás, és ez megkérdőjelezze a főpolgármester legitimitását

– jelentette ki Vitézy.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. június 12. 20:44
„Remélem, Karácsony is támogat”...az?..na arra ne nagyon számíts...ő,ott sem volt és különben is...óóbááán
llnnhegyi
2024. június 12. 20:09
Karácsony Gergely megroggyant főpolgármester lépjen vissza!
reiblistvan
2024. június 12. 20:08
Nem tudom 2024 ben bonyolult feladat az hogy egy visszalépett jelöltet egyértelműen láthatatlanná tegyenek egy szavazólapon ?? Nem lehetett volna egy öntapadós matricával leragasztani az Alexandrát , hogy véletlenül sem zavarjon meg senkit ?? Teljes laikusként kérdezem ! Itt komoly pénzeket keresnek emberek azért hogy egy választást megszervezzenek , és lebonyolítsanak ! Az első jelölt az Alexandra aki visszalépett egy választáson ?? Nincs erre egy protokoll ?? Úgy érzi az ember , hogy szándékosan csinálják így , hogy lehessen manipulálni ! Régebben a papír pénzekkel volt így : halvány színűek a pénzek , csak 3 millió nyugdíjas van akik rosszul látnak , nehogy már könnyen megkülönböztetőek legyenek ! Nincs fönt aki gondolkozna? ! Az államigazgatásban annyi agyhalott van , nem az a vezérelv , hogy a népnek egyszerűbb legyen , bonyolítsuk ! Mindent online akarnak , a nyugdíjasok egy része bekapcsolni sem tudja pl az okos telefont ! Az 5 évesek na azok már igen !!
llnnhegyi
2024. június 12. 20:08
A VB elnöke Soros bérenc!-:))) Nyilvánvaló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!