Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Mérő Vera már mentegeti Magyar Pétert

2024. június 11. 12:35

Ha kormánypárti politikus csinálna ilyet, már habzó szájjal ítélte volna el mindenki az arrogáns, médiát nem tisztelő viselkedését.

2024. június 11. 12:35
null
Szilvay Gergely
Facebook

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldala

„Bizony Mérő Vera már mentegeti Magyar Pétert. Holott Rónai Egon kérdése teljesen érthető és jogos volt. Máskor pont az ilyen belemenős kérdezést szokták feldicsérni, de hát az aktuális ellenzéki reménységgel kapcsolatban ilyet tilos. Ez abból is látszik, hogy szerinte akivel szemben tilos ilyen kérdőre vonást csinálni, az az épp legerősebb ellenzéki párt vezetője. Mert ugye függetlenek és objektívek!

Ezt is ajánljuk a témában

Az mindegy is, ha jól látom, hogy Rónai Egonnak esetleg igaza volt, azaz valóságvitában áll MP-vel szemben. MP meg smsekre hivatkozik, bár tévés meghívásnak nem az sms a fő fóruma. Ha kormánypárti politikus csinálna ilyet, már habzó szájjal ítélte volna el mindenki az arrogáns, médiát nem tisztelő viselkedését.”

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­p­u­n­c­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
atti64
2024. június 12. 11:14
PATKÁNY PÉTERT CSAK A PATKÁNYOK MENTEGETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tapir32
2024. június 11. 19:34
Egon ugyanolyan éretlenül kezelte a helyzetet, mint Péter. A kiskamaszok találkozása! MP-nek joga volt a szerkesztő kérdésére nem válaszolni és ha nincs más téma elmenni! Az indulati, érzelmi alapon való hozzáállás tette mindkettőt nevetségessé és nem profivá!
Obsitos Technikus
2024. június 11. 18:32
Szar a fossal jól megvan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!