Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Megválasztották Magyarország Szépét

2024. június 23. 22:04

A 23 éves Katzenbach Andrea képviselheti majd hazánkat a nemzetközi Miss World világdöntőn.

2024. június 23. 22:04

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Katzenbach Andrea lett Magyarország Szépe, a két udvarhölgynek Cseh Jázmint és Horváth Alexandrát választotta a szakmai zsűri – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája vasárnap este az MTI-vel.

A Közönségdíjat Grósz Adél vette át, a Miss Charity alverseny győztese pedig Kiss Kamilla lett

A zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző Katzenbach Andrea fejére került a korona, a 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

A Miss Charity alversenyt – amelyben a jelölteknek egy jótékonysági akciót kellett megvalósítani és megörökíteni, az egymás közti szavazása alapján - Kiss Kamilla nyerte, a nézők által legszebbnek ítélt Grósz Adélt Közönségdíjjal jutalmazták.

A műsorban tért vissza a képernyőre Kárász Róbert

A hazai döntőt a Duna showműsorainak háziasszonya, Rókusfalvy Lili és a képernyőre műsorvezetőként visszatért Kárász Róbert vezette, a versenynek 2014 óta a közmédia ad otthont. A nagy múltú szépségverseny döntőjét látványos showműsor kísérte.

A fitt tourban a legendás Aranycsapat újragondolt mezét viselte a 15 versenyző,

 a kreatív tourban pedig egy-egy magyar divattervező esküvő-ihlette ruhakölteményét. Az estélyi ruhás bevonuláson Richard Demeter, míg a nemzeti touron a Winona Couture erre az alkalomra készített, nemzeti motívumokkal díszített darabjait láthatták a nézők.

A szépség mellett a szorgalom, az elhivatottság és a nyitottság is fontos volt

A világverseny szlogenje: „Szépség, céllal”, ezért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy 

ráirányítsa a fókuszt a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. 

A győztes egy éven át fontos feladatokat lát el: járja a világot, felhívva a figyelmet fontos emberi jogi és környezetvédelmi problémákra, és jószolgálati nagykövetként sokat tesz számos társadalmi ügy előremozdításáért. A hazai versenysorozatban 

elengedhetetlen volt, hogy a leendő szépségkirálynő szorgalmas, elhivatott, pozitív és nyitott személyiség legyen, és jól beszéljen angolul, 

hiszen a nemzetközi finálén is prezentálnia kell az általa kidolgozott jótékonysági projektet.

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2024. június 24. 19:15
baszki ennek akkora álla van, mint a Shrekben a szőke hercegnek! :D :D :D
atti64
2024. június 24. 17:07
FUTOSZALLAGROL LEGYÁRTOTT NÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2024. június 24. 14:56 Szerkesztve
A szépség relatív. Kinek mi tetszik. De legalább mindhárom biológiai nő. Az eu-ban megér egy újabb kötelességszegési eljárást hazánk ellen.
iphone-13
2024. június 24. 12:57 Szerkesztve
KI VOLT EZ A VAK AKI EZEKET LÁTTA A LEGSZEBBNEK? SZOMORÚ, HOGY ILYEN A FELHOZATAL ITTHON. A VÁROSUNKBAN TUDNÉK 1000 KÜLÖNBET MUTATNI. NAGY CSALÓDÁS EZ! OLYAN A CSAJ MINT HA, TRANSZFESZTITA LENNE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!