Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Magyar Péter nem fenyegetés. Nagyon jó, hogy van, ez egy kicsit feladja a leckét!

2024. június 14. 22:52

Magyar Péter nem jelent fenyegetést a Fideszre, mondta Nagy Feró rockzenész, akivel Bayer Zsolt pénteki tüntetésén találkoztunk. Interjú.

2024. június 14. 22:52
Nagy Feró
Nagy Feró
Telex

Nyitókép: Szentgállay Bálint/NurPhoto via Getty Images

„Hogyan értékeli a Tisza Párt eredményét?

Nagyon tiszteletreméltó az eredmény, a 30 százalék, az 30 százalék. A Fidesznek ettől nem kell tartania. Nagyon jó, hogy lesz egy kőkemény ellenzékünk, mert eddig nem volt, az eddigin vigyorogtunk csak. A többi pártnak gond ez.

Szóval a Fidesznek ez nem fenyegetés?

Fenyegetés? Nem. A világ úgy lesz normális, hogy ha van egy kormánypárt és van egy erős ellenzéke. A világ mindenütt így kéne hogy működjön. A Tisza Pártban Magyar Péter csinálja a saját szerencséjét. Nagyon nem szerettem azt, amikor kiszállt a Fideszből, és kiderült, hogy ott milyen szörnyű dolgok vannak. Amikor ott volt, miért nem szólt? Ő egy ember, akinek ez az egy útja van. Nincs más. Vonuljon vissza, és haljon éhen? Nem! Nagyon jó, hogy van, legyen is, ez egy kicsit feladja a leckét. A baloldalnak nem feladta a leckét, hanem megölte őket.

A Fidesz rengeteget költött Magyar lejáratását célzó kampányára. Szükséges volt ez?

Nem kell a Fidesznek ennyire foglalkoznia vele. De azért kell vele, mert egy erős ellenzéki erő. De honnan tudjuk, hogy a Tisza Párt egy erős ellenzéki erő? Még nem tudjuk! Jobboldali pártnak tartják, de azért ne hülyéskedjünk már. De ettől még nem azt mondom, hogy baloldali. Várom, hogy mi lesz, és akkor lesz véleményem. De ne szóljunk bele, hogy mit csinálnánk helyette. Ő nagyon jól csinálja. Egy gyanús van benne: honnan van ez a sok pénz? Mivel zenész vagyok, tudom, mibe kerül felrakni egy nagyszínpadot, hangosítást, és 10-20 ezer embernek szóljon a hang. Ez iszonyú drága, de látod, én nem támadom meg ezzel, hogy honnan szerezte. Megcsinálta a szerencséjét, akkor pedig tartsuk tiszteletben.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atti bá
2024. június 16. 18:41
Feró mindig szimpatikusabb és tiszteletreméltóbb a szememben. Nem hiába, nála a tapasztalat és a kor bölcsességgel jár.
ekeke1
2024. június 16. 17:43
"Magyar Péter nem fenyegetés. Nagyon jó, hogy van, ez egy kicsit feladja a leckét!" Hülyeség, Feró. Milyen leckét ad fel? Hogyan kell családot, közösséget, hazát elárulni, aztán felkapaszkodni egy 23 éves Ford Transit platójára és sok százmilliókból politikai karriert csinálni? Szerinted ez valakinek szükséges lecke? Kihagytam volna. Menj inkább a 16 kerületbe, a 2006 óta ott lévő polgármesterhez akinek még a nevét sem tudjátok.Pedig 18 éve szállítja a választási győzelmeket, ismétlem Budapesten. Csendben, halkan, se korrupció, se celebkedés. Menj és vigyed a haverjaidat , inaskodni. Jelszó: plebejus kormányzás. Mert ezt már régóta elfelejtettétek, most a proccreál a divat.
sentimental
2024. június 16. 15:26 Szerkesztve
Feró már jó előre helyezkedik
catalina11
2024. június 16. 13:43
Nagyon jó, hogy van, legyen is, ez egy kicsit feladja a leckét. A baloldalnak nem feladta a leckét, hanem megölte őket." naccerű..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!