Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Magyar Péter nem agymosott, csak hazudik

2024. június 04. 16:17

Anélkül, hogy meg akarnánk zavarni bárkinek is a politikai éleslátását, szögezzük le, hogy Magyar Péter ugyanolyan háborúpárti, mint bármelyik régi vagy újonnan hozzácsapódott baloldali elvtársa.

2024. június 04. 16:17
Magyar Péter, a Tisza Párt EP-istavezetője
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

„Magyar Péter nem mond rosszakat az oroszokról. No, nem azért, mert ő lenne Putyin pincsije, netán él és virágzik benne a megbonthatatlan barátság a nagy orosz néppel, ami öncenzúrára kényszerítené. Másért válogatja meg a piperkőc gigerli másodlagos frissességű kijelentéseit Tolsztoj híres regényével kapcsolatban.

Magyar Péter ugyanis hazudik, ha háború és béke kérdései kerülnek napirendre.

A Rzeczpospolita nevű, 2023-ban Soros Györgyék többségi tulajdonába került lengyel lapnak azt mondta, nem vitázik az orosz kapcsolatokról, mert ha elkezdene rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítene minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt, állítja a fülnek keserves géphangján. Ebből két dolog következik szervesen: az elsőt már érintettük, vagyis Magyar titokban tartja, mit gondol az oroszokról, hazudik híveinek, ha felmerül napjaink legégetőbb problémája. Átver tehát mindenkit, aki valamilyen okból még odafigyel rá.

A másik, hogy Magyar hülyének néz mindenkit, aki támogatja.

Ez szintlépés, mert eddig a fideszeseket tartotta cikinek, kihalófélben lévő állatfajnak, konkrétan agymosott birkáknak. De most elkottyintotta, hogy azokat sem nézi semmibe, akik csápolnak neki a magyar politikatörténet, de – lázálmai szeirnt – inkább minden idők legnagyobb kormányellenes tüntetésein. Azért nem mondja el, mit gondol valójában a békepártiságról, mert az agymosottak azt képtelenek lennének felfogni, és fel nem ülnének vele semmilyen kampányvonatra, kampánybuszra és kampánytelekocsira, akkor pedig félig üresen tátonganának a fideszes fellegvárak elfoglalt főterei.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:05
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­i­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Nabakker
2024. június 05. 14:44
Persze hogy nem agymosott, ami nincs azt nem lehet kimosni!
atti64
2024. június 05. 11:32
NEMCSAK HAZUDIK EGY IGAZI PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
manitowoc
2024. június 05. 00:34 Szerkesztve
Gajdics, azt bezzeg ööögyesen elfelejted leszögezni, hogy a Fidesz szövetségese, a KDNP (élén Semjénnel) sokkal inkább háborúpárti, mint Magyar Péter, hiszen a KDNP jelenleg is az "erősen háborúpárti" Európai Néppárt tagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!