Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Fodor Gábor nem finomkodott: Vakon szavaz, aki Magyar Péterre voksol. Egy illúzió, egy ígéret van mögötte, semmi más (VIDEÓ)

2024. június 19. 19:33

A volt országgyűlési képviselő továbbra is elfogadhatatlannak tartja, hogy a Tisza Párt elnöke lehallgatta feleségét.

2024. június 19. 19:33

Fodor Gábor volt országgyűlési képviselő volt a vendége a Heti Havas legújabb adásának. Az egykori politikus kifejtette véleményét Magyar Péter felbukkanásáról, hangsúlyozva, hogy egyáltalán nem szimpatizál a baloldal új messiásával.

Mint mondta,

Magyar Péter nem a jobboldalra, nem a jobboldali polgárokra jelent csapást, hanem a baloldalra, amelyet megsemmisített.

Magyart egyrészt a gazdasági visszaesés dobta felszínre és az ellenzéki szavazók motivációja, hogy már nagyon szeretnék leváltani a Fideszt, de a jelenlegi baloldali pártok már alkalmatlanok úgy ahogy vannak, és ezért nem szeretnének rájuk újra szavazni” – fejtette ki a volt képviselő Havas Henrik műsorában. „Erre jött valaki, és ezeket a választókat nem is érdekelte, hogy kicsoda, micsoda, nincs se programja, se története” – tette hozzá.

Vakon szavaz, aki rá voksol. Egy illúzió, egy ígéret van mögötte, semmi más 

– fogalmazott Magyarra utalva Fodor Gábor.

A volt országgyűlési képviselő abszolút elítélendőnek tartja most is, hogy Magyar Péter  lehallgatta a feleségét, a volt igazságügyi minisztert, Varga Juditot. 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 17:37
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­­d­ ­a­ ­­­s­z­e­­­x­i­ ­p­u­­n­c­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Szürke Testvérek
2024. június 20. 08:32
Gyalázat, hogy ennek a velejéig romlott Havasnak van heti rendszeres műsora valahol. Kinek? Minek? Miből?
rizotto
2024. június 20. 04:32
"egy ígéret van mögötte, semmi más" Meg rengeteg pénz, amit előtte a dollárbaloldalba toltak, most meg a nejlonmessiásba. A se Istene, se hazája, elvtelen szavazóknak meg teljesen mindegy, csak ne a zorbán legyen.
2024. június 20. 01:42 Szerkesztve
Sokat butultál Jónás Frici kedvence. Hülyébb vagy mint gondoltam, bár jogon végzetteknek nem csoda, hogy nincs lelke. Ha értenél a néplélekhez tudhatnád baszd meg, hogy a valóságból mindig illúziókba menekül az ember. Mesékhez, reményhez, valláshoz meg hithez. Önáltatva enyhíti fájdalmát. A magyar igen érzékeny lélek. Ezért is öngyilkolja magát a világ élmezőnyének az első helyére. (a zsidó, meg a cigány előnyökért hisztizik, meg veri a műbalhét, náluk érzékenységről szó sincs) Most hogy kiképeztelek, elmehetsz a picsába az illúziófosztási kísérleteddel. mert illúzió az a legális kábítószer amihez a valóság elől menekül az ember. Simán lecseréli a valóságot vele meg érte. A szép, de nem igaz kell neki. A nem igaz, de jól hangzik, vagy jó lennére ad. Ergo az illúzió fedi el a valóságot. Persze a valóság is illúzió. Annyi a különbség, hogy az utóbbit érezzük. K-pax bolygó-Isten-Mohamed-megváltó- mind csak répa a szamarak orra elé lógatva, hogy húzzanak a bakon ülőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!