Felszólítom Rogán Antalt, hogy azonnal számolja fel a Megafont!

2024. június 18. 17:40

Amit Szakács elkövetett, az csupán a tünet, de a betegség maga a Megafon!

2024. június 18. 17:40
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

Nyitókép: Megafon Facebook-oldala

„Szerintem nem csupán Szakácsnak kellene lehetőleg tényleg örökre visszavonulnia a közélettől, hanem a Megafon egész szedett-vedett bandájának! Mert amit Szakács elkövetett az csupán a tünet, de a betegség maga a Megafon! Most attól függetlenül, hogy milyen mocskot öntenek majd rám ezért a posztért, leírom a véleményemet, mégpedig keresetlenül. Hogyan is történhetett meg az, hogy a nyilvánosság és a figyelem hatalmától megrészegült Szakács István a következő borzalmakat bírta ráköpködni egy haldokló (!) és a nem csupán a saját, hanem a sorstársai emberi méltóságáért, élete utolsó maroknyi erejével is küzdő honfitársunkra? Idézem:

»A Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira, annyira izél, tehát hogyha olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, azt viszontlátásra«. Hogy mi van?

Na, ide figyelj, te, Szakács István és az összes a Fideszes gyűlöletképzőben kitenyésztett, gerinctelen és erkölcstelen bértroll! Ti tényleg azt képzelitek, hogy miközben az Isten nevét a szátokra veszitek, ilyen ocsmány és embertelen mocskot böföghettek ki magatokból, ráadásul egy mondatban? Ti nevezitek magatokat keresztény konzervatívnak, na ne röhögtessetek már! Ez a mondat, nem csupán egy haldokló ember méltóságának a sárba tiprása, de egyúttal az Isten nevének megszentségtelenítése is.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
allen9
2024. szeptember 29. 11:22
Oké, de akkor az egész 444-telex-24-168-narancs meg a többi mocsok propagandalap tűnjön el a faszba!
olajfa-0
2024. szeptember 29. 10:15
A gyűlöletképzőt maguk találták ki és üzemeltetik kedves Perinfalvi Rita! Jó kommunistához és eszmeiségéhez méltóan mindent ráfognak a más nézeteket valló tisztességes emberekre, amit maguk követnek el. Még ezt sem tudta?! Pedig tudja.
elfújta az ellenszél
2024. szeptember 29. 09:05
Ha pusztán a tényeket nézzük, Karsai nem azért küzdött, hogy instant meghalhasson, hanem hogy MÁSOKAT meg lehessen ölni eutanáziával. Ami adott esetben akár szó szerinti kivégzés az idős, magatehetetlen, könnyen befolyásolható, vagy törvényi felügyelet alatt álló személyeknél. Karsai mint fiatal és cselekvőképes ember bármikor végezhetett volna saját magával. Sajnos mindent elborít az indulatos botránypolitizáslás, ami nem barátja a józan észnek. Ebből pedig a Printfalusiak meg a Tiszapéterek fognak jól kijönni.
Nimril
2024. június 20. 18:02
Jajj ne.... Már egész jól megvoltam nélküle. Most egy időre ő váltja majd Mérő elvtársnőt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!