Felszólítom Rogán Antalt, hogy azonnal számolja fel a Megafont!

2024. június 18. 17:40

Amit Szakács elkövetett, az csupán a tünet, de a betegség maga a Megafon!

2024. június 18. 17:40
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

Nyitókép: Megafon Facebook-oldala

„Szerintem nem csupán Szakácsnak kellene lehetőleg tényleg örökre visszavonulnia a közélettől, hanem a Megafon egész szedett-vedett bandájának! Mert amit Szakács elkövetett az csupán a tünet, de a betegség maga a Megafon! Most attól függetlenül, hogy milyen mocskot öntenek majd rám ezért a posztért, leírom a véleményemet, mégpedig keresetlenül. Hogyan is történhetett meg az, hogy a nyilvánosság és a figyelem hatalmától megrészegült Szakács István a következő borzalmakat bírta ráköpködni egy haldokló (!) és a nem csupán a saját, hanem a sorstársai emberi méltóságáért, élete utolsó maroknyi erejével is küzdő honfitársunkra? Idézem:

»A Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira, annyira izél, tehát hogyha olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, azt viszontlátásra«. Hogy mi van?

Na, ide figyelj, te, Szakács István és az összes a Fideszes gyűlöletképzőben kitenyésztett, gerinctelen és erkölcstelen bértroll! Ti tényleg azt képzelitek, hogy miközben az Isten nevét a szátokra veszitek, ilyen ocsmány és embertelen mocskot böföghettek ki magatokból, ráadásul egy mondatban? Ti nevezitek magatokat keresztény konzervatívnak, na ne röhögtessetek már! Ez a mondat, nem csupán egy haldokló ember méltóságának a sárba tiprása, de egyúttal az Isten nevének megszentségtelenítése is.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. június 20. 18:02
Jajj ne.... Már egész jól megvoltam nélküle. Most egy időre ő váltja majd Mérő elvtársnőt?
Korrupt Kornél
2024. június 19. 21:48
Egyszerűbb lenne az egész, ha ez az idióta tyúk számolná fel magát! A többi idiótával együtt!
Szuperszig
2024. június 19. 17:37
Hol voltál mostanában picsácska? Bocs, picsa!
megmond6tom
2024. június 19. 13:41
Ki a f@szom ez a retek? Ismerni kellene....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!