Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ezzel a mesével verte volna át a nyomozókat Magyar Péter háttérembere

2024. június 04. 08:00

Nem sikerült, elítélték, lecsukták, most Magyar Péter bizalmasa. Mutatjuk az orbitális kamut.

2024. június 04. 08:00

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Elképesztő szöveggel próbált mentegetőzni a nyomozás során Magyar Péter bizalmasa, S. Mária, miután a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb csalássorozatában, írja a Magyar Nemzet. Az egész országot behálózó piramisjátékot egy milliárdokat bezsebelő bűnszervezet működtette, ténykedésüket S. Mária is segítette, aki Magyar Péter fontos háttérembere. Csaknem 1200 embert károsítottak meg.

Munkanélküli, nincs is jövedelme

 – hazudta a nyomozóknak a Magyar Nemzet szerint.

Emlékeztetnek: bár a jogerős ítélet szerint sok száz millió forint kárt okozott a sértetteknek, az eljárás kezdetén Magyar Péter jobbkeze azzal érvelt a nyomozóknál, hogy ő teljesen vagyontalan, nincs jövedelme, ráadásul munkanélküli.

Hangsúlyozzák: az ügyben 2018-ban született jogerős döntés, 

a csalási botrány kitervelőjét tizenegy évre ítélték, F. Attila jelenleg is fegyházban van, ám hamarosan szabadulhat

a rácsok mögül. 

Magyar Péter bizalmasa, 

S. Mária már egy ideje szabadlábon van, de korábban ő is több évet ült börtönben, 

miután négy évre ítélték többrendbeli, bűnszövetségben, üzletszerűen, társtettesként elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt, írják.

Emlékeztetnek: S. Mária, aki Magyar élettársának az édesanyja, a jogerős ítélet szerint összesen 350 millió forintos kárt okozott, sőt,  az eljárás adatai szerint a nő 

azután is folytatta az ügyleteket és verte át az áldozatokat, hogy F. Attilát 2012-ben letartóztatták.


 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 04. 16:31
Birkaeledel. Jó étvágyat! … 😂🐏😂🐏😂🐏😂🐏😂
zrx8
2024. június 04. 11:49
Azóta megváltozott. Most már csak a javunkat akarja, a közért dobban a szíve. Mint a selyempoloskának.
cinkegolyó
2024. június 04. 11:22
Mi a Magyar Péter mögött álló erők célja? - Földi László a Youtube-on beszél erről. MP Mo-on fontos személy akar lenni. Egy felkészült nemzetközi csapat áll MP mögött, akik egyételműen a Világkormány képviselői. A szakértői ügyesen kiválogatják azokat, amit a magyar emberek fontosnak tartanak, és ezt ők is tudják használni a kampányban, és hozzáteszik a saját narratíváikat is. Rájöttek, hogy milyen mondatokkal tudják a magyar embereket elérni. Egy a fontos, hogy Orbán Viktor ne maradjon. Mért? Mert Orbán nemet mond a nyugati politikára, mások is követik OV szavait, politikáját, és ez a nyugatiaknak nem tetszik. Az embereknek azért tűnik hitelesnek MP, mert belülről jön, ezért elhiszik amit állít. Amennyiben ezek az erők győznek bármely országban, négy év elég arra, hogy teljesen szétzilálják a társadalmat, lebontsa a nemzet alapjait. A lengyeleket is átverték Tuskék. MP hatalomra kerülése esetén ugyanaz a folyamat indul el, mint a nyugati társadalmakban és a lengyeleknél.
makapaka2
2024. június 04. 11:02
A Soros szervezet mellett köztörvényes bűnözők segítik M.P.-t
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!